kowal pisze:To nie można było wstawić tu bloczka? Zawsze ustawiał by się we właściwym miejscu. Wg. instrukcji to trzeba tego pilnować bo może ciągnąć np na jedną ze stron.
Nikt Ci nie broni![]()
Sprawdź i koniecznie daj znać co wyszło
blow22 pisze:A czy ktos z użytkowników bossa lub mammy, myślał dlaczego zrobili supełek a nie bloczek? dobre pytanie ? (bo ja nie wiem).
maniek1975 pisze:(..) i przy użyciu twin tipa ostrzej jeździł:mrgreen:
Moim zdaniem zdecydowanie nie są to latawce dla początkujących a to ze względu na swoją szybkoś
smk pisze:Latam dopiero drugi sezon więc ogromnego doświadczenia nie mam, jednak przez ten okres przetestowałem kilkanaście różnych latawców i uważam że Wainman Hawai to świetne latawki.
Przesiadłem się kilka miesięcy temu z Cabryśki Xbow 9m2 na Wainmana Smoke (9m2) i jak dla mnie rewelacja. Cabrinha Xbow bardziej stabilna jednak szybkością Wainman bije ją na głowę. Moim zdaniem 9m2 Wainman jest tak szybki jak Cabrinha 7m2. Ma też szerszy zakres power-depower na barze i moim zdaniem większy zakres wiatrowy.
Z lekkością na barze i szybkością przypominają mi trochę latawce Zeeko.
Moim zdaniem zdecydowanie nie są to latawce dla początkujących a to ze względu na swoją szybkość.
Na przyszły sezon na pewno dokupię 12m2 Wainmana Boss zamiast mojej Cabrinhy Switchblade.
Rozumiem że do wszystkich rozmiarów jest jeden ten sam bar? Czy można stosować zamiennie bary miedzy Wainman Smoke 2009 i Wainman Boss 2010 ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości