wenzel pisze:co jest ? wojna ..
daleko wysunięte wnioski
raczej różnica zdań co do spotów do szkolenia - a konkretniej jej BRAK "obecnie"

pzdr
wenzel pisze:co jest ? wojna ..
wenzel pisze:co jest ? wojna Ziomek/ PrzemassPiS & PO
![]()
przemass pisze:Po drugie...zaprosić Cię na JAKIKOLWIEK spot na świecie gdzie nie ma płytkiej wody ( a jest ich całkiem sporo) - na lekcję. Bywają spoty naprawdę dużo trudniejsze niż w Rewie, i to w gronie tych całkiem znanych
NIE POLECAM Rewy na samodzielną naukę. Na lekcję z instruktorem, asekuracją i motorówką, do tego jeśli wieje
- jak najbardziej.
musol666 pisze:mam kilka dmuchawek na oku :
http://www.kite24.pl/product_info.php?p ... 3c7b13de26
myslę jeszcze o f-one bandit lub cabrinha switchblade rrd obsession , slingshot octane 11m z 2010 , ktory polecacie z reka na sercu :>?
Ziomek. pisze:
co do one pumpów
wczoraj pływałem na Zefirze 2011
ale najpierw około ..godziny? próbowałem go napompować..
wymyślili "świetny" patent - coś ala Cabrinia
gdzie zawsze przy latawcu lub w kieszeni MUSISZ mieć przejśćiówkę do zwykłej (każdej) pompki
bardzo "pomocne" jak masz za dużo czasu na spocie..
pzdr
- bandit dopiero od numeru 2
- switchblade lub nomad to dla mnie jedyny wybór z Cabrinhy
przemass pisze:Bierz Rebela, stabilniejszy w mniejszym rozmiarze, nie potrzebujesz też tak bardzo dobrego dołu...
Jeśli dziewczyna pływa w PL - 9m , jeśli więcej za granica - 7m
oferta poszła na priv
wenzel pisze:przemass pisze:Bierz Rebela, stabilniejszy w mniejszym rozmiarze, nie potrzebujesz też tak bardzo dobrego dołu...
oferta poszła na priv
ja pierdykam ale Ci się zmieniło jak chorągiewka jesteś![]()
przemass pisze:wenzel pisze:przemass pisze:Bierz Rebela, stabilniejszy w mniejszym rozmiarze, nie potrzebujesz też tak bardzo dobrego dołu...
oferta poszła na priv
ja pierdykam ale Ci się zmieniło jak chorągiewka jesteś![]()
Jeśli JA jestem chorągiewką to Ty - CHORĄGWIĄ całą![]()
![]()
![]()
- ile marek sprzedajesz?
- na ilu pływasz ( jeśli pływasz ?)
- ile chciałeś sprzedawać i nigdy sprzedawać nie będziesz???
Napisałem Ziomkowi moją opinię o sprzęcie 2011 czarno na białym, poczytaj uważnie forum...Jeśli chodzi o latawce szkółkowe mamy super układ z Northem, to są dobre latawce i nigdzie nie znajdziesz żebym temu przeczyłDo pływania i sprzedawania - są 3 ( 4?) modele Besta które zawsze mogę w ciemno klientowi polecić - bo pływam na nich, znam lepiej niż Ty swoją kieszonkę na drobne i tak już zostanie prawdopodobnie
![]()
Nie TOBIE decydować na czym pływam i co lubię - bo na Northach pływam i testuję od 2 lat na 6 () miesięcy przed tym jak się w ogóle pojawiają w PL ? To samo zresztą z Bestami - Paracuru ma to szczęście że gości przez pół sezonu "dość" dobrych przedstawicieli obu firm - i masz rację, przekonali mnie
KTO? Możesz nie kojarzyć
ale na pewno nie "kolesie" z KF
Więc NIE DZIW się że polecam DOBRE latawce, zwłaszcza klientowi który wie co dobrea nie Twoje Helixy-nieloty...których zresztą już polecić nie można bo...ich nie ma? czy się mylę może ;P?
Pozdrawiam znad morza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości