jest prognoza

oby się nie zmieniła
przemjas pisze:to dawaj środa, czwartek do kadynek
jest prognoza
oby się nie zmieniła
Daniel'74 pisze:Swietna stronka, gratulacje.Brakowało mi takiej strony opisującej ten spot.
Jeżeli mogę coś zaproponować co byłoby naprawdę pomocne dla osób słabo znających spot to informacje dotyczące bazy noclegowej. Mówię o sprawdzonych adresach z krótkimi opisami, co dla właścicieli strony może być formą reklamy płatnej.
Jeżeli uznacie, że nie jest to dobry pomysł, to może na forum ktoś może polecić jakieś niedrogie miejsca, gdzie można pojechać z dzieciakamiu na weekend a nie kosztuje majątku jak dwa najbardziej znane hotele:-)
przemekskowron pisze:a ty przemjas nie możesz spać ?? że o 5tej rano kF przeglądasz ?
\przemjas pisze:przemekskowron pisze:a ty przemjas nie możesz spać ?? że o 5tej rano kF przeglądasz ?
co niektórzy wstają do pracy
a mój dzień zaczyna się od przeglądu kiteforum i prognoz
Mały75 pisze:Prognozy na dziś i jutro optymistyczne. Są chętni na Kadynki po 16tej. Może da się popływać
andrzejwodejszo pisze:\przemjas pisze:przemekskowron pisze:a ty przemjas nie możesz spać ?? że o 5tej rano kF przeglądasz ?
co niektórzy wstają do pracy
a mój dzień zaczyna się od przeglądu kiteforum i prognoznie tylko Twój
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości