Film Kitesurfingowy LEKCJA PIERWSZA (nie Loty kontrolowane )

Hydepark, oraz posty usunięte z innych działów przez admina.
suburban kite
Deska: Czarna jak węgiel
Latawiec: Rhino 2005
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 10:58

eska pisze:
suburban kite pisze:Koniu wariacie, przecież pisze że twój film jest dobry a jak w 2001 roku omawialiśmy z Igorem Czernikiem zasady zawodów FS (jednych z pierwszych) to byłem tam szefem instruktorów myślałem że skojarzysz z kim gadasz mimo że wcześniej się nie udzielałem na forum...

Wcześniej Ł..K i zarzut samouwielbienia i że za Koniem nie przepadałeś nigdy, a teraz "Koniu wariacie"...

Weź się stary nie podkładaj, bo ekhem...żenujące* się to robi.

*surfer :)

Nie przepadam bo mam do niego osobisty żal... Ale nie podważam autorytetu, wiec nie wiem czemu on to robi

Awatar użytkownika
MAXymilian
Dostał piwko: 1 raz

Post09 cze 2011, 11:05

suburban kite pisze:Przepraszam że zacząłem tą eskalacje jak widać starego już problemu.
Nigdy nie komentowałem tego na forum ani nigdzie ale oferta bodydragów w 2h wytrąciła mnie z równowagi i dlatego wsadziłem posty ze złości na zaistniałą sytuację. Równocześnie dałem film za free co obróciło się przeciwko mnie. Jeszcze raz przepraszam forumowiczów którzy bez sensownie to czytali. Mam nadziej że zobaczą też dobry przekaz w tym co napisałem bo taka była intencja.

Prosze i błagam.

Nie zamieszczaj tego samego tekstu w 2 rożnych postach/tematach. :stop: ( jeden raz wystarczy )

A jeśli wypowiadasz się w dwóch tematach to napisz 2 różne teksty. To nie boli. :naughty:

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 11:06

suburban kite pisze:
eska pisze:
suburban kite pisze:

Nie przepadam bo mam do niego osobisty żal... Ale nie podważam autorytetu, wiec nie wiem czemu on to robi

Ale ten Koń niedobry, a fe 8)
A na marginesie, takiego wejścia na forum to nikt chyba nie miał jeszcz, gratki, gratki... :evil:

Awatar użytkownika
Gaspar
Deska: Skywalker fishbone (2008)
Latawiec: switchblade (2013)
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 11:12

Zgadzam sie z przedmówcą - wejście smoka :)

A do kolegi z przedmieścia jedna rada - więcej dystansu, mniej spiny.

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 11:25

Jeśli prowadzi szkółkę od 10 lat to otworzył ją w wieku 16stu lat :D
Brawo! :D

Kpina ;]

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post09 cze 2011, 11:44

To jest pół żartem, była przecież taka kampania wielkiego koncernu którego nie będę nazwy tu przytaczał „ prawdopodobnie najlepsze ........ na świecie”.

Gratulujemy inwencji twórczej.

czytajcie dokładnie, przestańcie na mnie jechać i zobaczcie w końcu intencje która jest pomocą dla kite’a... co was to tak boli ?

Co za intencje prócz reklamy własnej szkoły za pomocą filmu?

Chcesz pomóc ludziom na forum to doradź, odpowiadaj im na pytania w dziale "Pierwsze kroki", opisz gdzie pływałeś, by innym było łatwiej wybrać spot itp a nie tu sadzisz się do wszystkich i wypisujesz peany jakim to "miszczem" i założycielem kite'a w Polsce nie jesteś a wszyscy pozostali to leszcze.

Dopiero wróciłeś ze spotu po 10 latach pływania, wybudziłeś się ze snu, czy obroty w szkole siadły że robisz sensację?

suburban kite
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 12:03

Przywitanie:

Chciałem się przywitać oficjalnie ze wszystkimi użytkownikami.
Cześć !!!
Mimo że jestem kite’ciarzem od początku istnienie tego sportu w Polsce. To nie udzielałem się na forum. Kiedyś miałem konto ale hasło zjadł pies ...

Sprostowanie:

Zarejestrowałem się wczoraj i po zalogowaniu rozpętałem zuchwałymi wypowiedziami małą wojnę pomiędzy osobami zaangażowanymi w Kite biznes. Chciałem za to przeprosić bo nie spodziewałem się że taka będzie reakcja na to co napisałem.

Dlaczego do tego doszło? :
Byłem zdenerwowany sytuacja która w tym roku ma miejsce na rynku kite usług. Mówię o portalach zakupów grupowych których oferty zagrażają bezpieczeństwu ludzi na wodzie.
Mam nadzieje że to sprostowanie i przeprosiny wystarczą tym którzy poczuli się urażeni.

Filmów nie wysyłam bo wysłałem wczoraj i okazało się że to reklama szkółki...
Wcześniejsze posty usunięte zostaną przez admina...
Jeszcze raz WITAAAJJJJCIIEEEEE i przepraszam za zamieszanieie, jak miałem16 to pracowałem w pierwszej szkole w pl trochę później otworzyłm swoją w Dębkach, później dopiero Hell
Ostatnio zmieniony 09 cze 2011, 17:55 przez suburban kite, łącznie zmieniany 1 raz.

suburban kite
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 12:06

...
Ostatnio zmieniony 26 lut 2013, 01:14 przez suburban kite, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
bolec666
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 12:15

tak z ciekawosci, trudno jestr np uzyskac prawa do wykorzystania muzy w filmie?? strasznie zgwaliciliscie Refused :naughty: , co by nie bylo debiut na forum kapitalny :thumbsup:

suburban kite
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 12:19

Mega trudno i drogo, te 50 sekund po znajomości ( to nie mój remix ) a reszta muzy ( podkład ) znajomy zespół utwór z nie wydanej płyty

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 12:39

jaki młyn, i kabaretowo sie zrobiło.

marketing na pełnej kurwie - 1000 wyswietlen watku 1 dnien, rzadko sie zdarza ostatnio 8)
Ostatnio zmieniony 09 cze 2011, 12:53 przez zaq, łącznie zmieniany 1 raz.

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post09 cze 2011, 12:40

suburban kite pisze:Cześć,
........
Chciał bym uniknąć tu kłótni i jakiś postów w stylu: eeee twój film jest gorszy bo mój lepszy...
........
Pozdrawiam forumowiczów i do zobaczenia na wodzie !!!

Andy

Dawno sie tak nie smialem :thumb: Jestes miszczem! Lepiej przestan tu pi%dolic, tylko wrzuc reszte odcinkow. Chyba ze chcesz tylko pierwszy sprzedawac? Ogolnie, powodzenia!

P.S. Daj mi namiary na swojego dilera :clap:

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post09 cze 2011, 12:56

Solar we Władku ogarniacie w ogóle to ?
Tak jak umierał klimat solara tak umiera poziom i prestiż szkolen kitea , smutne to ;/

Ja tam akurat za Solarem nie tęsknię i tęsknić nie będę.

A poziom i prestiż to może u Ciebie umiera... sprawdziłeś osobiście standard na całym Półwyspie czy stwierdzasz że skoro u "miszcza" jest źle to u innych musi być jeszcze gorzej?

suburban kite
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 13:03

Ja za Solarem tęsknie z czasów kiedy nie było tam nawet ochrony bo nie było potrzeby...
Ostatnie parę lat to dramat. Koksownia jakaś w centrum surfingu w pl

A co do poziomu to tak jak wspominałem oburzyłem się ofertą bodydragów za 99zł w 2h.
To niebezpieczne dla tych ludzi i nieprofesjonalne tak psuć rynek. Bo kursy kosztują tyle ile kosztują z pewnych konkretnych powodów jak cena sprzętu, miejsce, koszt dobrego instruktora... Kurs taki według iko trwa ok. 5h nie 2h po to by się ktoś przypadkiem nie zabił.

Awatar użytkownika
mm
Latawiec: Airush

Post09 cze 2011, 13:04

unhooked pisze:P.S. Daj mi namiary na swojego dilera :clap:

...tajest... i jeszcze na to solarium we wladku czy wladka w solarium czy jak ... ale beka :lol:
Ostatnio zmieniony 09 cze 2011, 13:07 przez mm, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Śmietnik”