Pablo pisze:BESTIA pisze:
Czekam na jakieś testy 9m w Polsce.
A może jednak się zdecydujesz na Hamatę w sobotę? będą do testów RPM 8/9/10/12
ale 9 ja zabieram

Pablo pisze:BESTIA pisze:
Czekam na jakieś testy 9m w Polsce.
A może jednak się zdecydujesz na Hamatę w sobotę? będą do testów RPM 8/9/10/12
Pablo pisze:A może jednak się zdecydujesz na Hamatę w sobotę? będą do testów RPM 8/9/10/12
stiv amoralny pisze:ale 9 ja zabieram
wenzel pisze:RPM 2011 6m to jest maszyna uf...... Maski testował i nie chciał nikomu oddaćtak mu się spodobał pewnie coś skrobnie o nim !
taki mały a co potrafi ... przy około 24-25knotsto mistrzostwo Świata . Maski czekamy
razor pisze:są nowe RPMy na szóstce do testów?
czy zrobili coś z barem żeby był wygodny i miły?
razor pisze:są nowe RPMy na szóstce do testów?
czy zrobili coś z barem żeby był wygodny i miły?
stiv amoralny pisze:bar w slingu jest i wygodny i niezawodny, owijka baru niezniszczalna, jednak fakt ,że nie pieści w dotykuale cos za coś , grip stosowany w Slingshotach ma zapewnić pewny chwyt i tyle, taka jest koncepcja i mi oosbiście od lat kilku nie przeszkadza
![]()
pozdrawim
stiv a
Smokie pisze:stiv amoralny pisze:bar w slingu jest i wygodny i niezawodny, owijka baru niezniszczalna, jednak fakt ,że nie pieści w dotykuale cos za coś , grip stosowany w Slingshotach ma zapewnić pewny chwyt i tyle, taka jest koncepcja i mi oosbiście od lat kilku nie przeszkadza
![]()
pozdrawim
stiv a
Stiv nie wal ściemy bo wiadomo że tak nie jest. Nie jest niezawodny bo zdarzały mu się awarie, które zdarzać sie nie powinny. Pablo na szczęście takie bary wymienia zawsze.
A grubość baru mogli by zmienić i grip też jest do poprawy ... Aczkoliwek nadal bar jest ten sam co w zeszłym roku tyle ze do końcówki linki regiulacji mocy dołożyli rurke co by była ten centymetr dwa zawsze zaciągnięta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości