WojtekKG pisze:Jestem nowy w kitesurfingu i zastanawiam się nad wybraniem odpowiedniego sprzętu. Mieszkam w Kołobrzegu, jaka deska jest najlepsza na ten rodzaj wiatrów i fal? Proszę o pomoc
BraCuru pisze:Zastanawiam się co wspólnego z wyborem odpowiedniego sprzetu ma Kołobrzeg?
BraCuru pisze:WojtekKG pisze:Jestem nowy w kitesurfingu i zastanawiam się nad wybraniem odpowiedniego sprzętu. Mieszkam w Kołobrzegu, jaka deska jest najlepsza na ten rodzaj wiatrów i fal? Proszę o pomoc
Zastanawiam się co wspólnego z wyborem odpowiedniego sprzetu ma Kołobrzeg?
Co za tytuł wątku![]()
...
jarul7 pisze:przeciez ogólnie wiadomo ,że Kolberg jest jedyny w swoim rodzaju![]()
Ziomek. pisze:freestylowych - płaskich spotów koło Was chyba nie za dużo?
augusrad pisze:Taka aplituda jest rzeczywiście, bo coś mi się to dziwne wydaje ?!
Da radę na Rebelu 14m 11' i NPro Series 09' ?
augusrad pisze: pisałem chyba nie strzelać nie ?
BraCuru pisze:augusrad pisze: pisałem chyba nie strzelać nie ?
![]()
![]()
![]()
Odpowidając szczegółowo na drugie:
Freestyle na super płaskim jest dla mięczaków![]()
Freestylerzy z krwi i kości kształcą swój charakter jedynie na morzu![]()
Jaki z Ciebie ma być freestyler skoro poza Zatoką nie zrobisz choćby surface passa bo 50cm fala zamiast wybijac na orbite będzie wybijała Cię z uporządkowanego zatokowatego świata trików na ultra płaskiej wodzie
bronix pisze:BraCuru pisze:augusrad pisze: pisałem chyba nie strzelać nie ?
![]()
![]()
![]()
Odpowidając szczegółowo na drugie:
Freestyle na super płaskim jest dla mięczaków![]()
Freestylerzy z krwi i kości kształcą swój charakter jedynie na morzu![]()
Jaki z Ciebie ma być freestyler skoro poza Zatoką nie zrobisz choćby surface passa bo 50cm fala zamiast wybijac na orbite będzie wybijała Cię z uporządkowanego zatokowatego świata trików na ultra płaskiej wodzie
lubie to
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości