Ale to moja opinia, jestem tylko foto lajkoniekiem i sie moze po prostu nie znam

Licze na drukarniowy obiecany progress!
Alina pisze:Wracajac do zdjec, chyba pomiedzy etapem ich zrobienia a puszczeniem do druku powinno sie znales cos nazwanego "obrobka". ... Wydaje mi sie ze to kwestia checi i czasu raczej, niz zwalanie winy na niedomagania sprzetowe.
moze czas zastanowic sie czemu producenci/dilerzy(kupa czytelnikow takze) leją na testy sprzetu robione przez f&s
signx pisze:jest mały poslizg
spowodowany głownie tym, iż nie możemy doczekac się relacji z Siemensa (o którą było tyle krzyku i do dzis nie dotarla), relacji z Loosersów, wariorsów !
Hałas robią wszyscy ale nie wywiązują się z obietnic.
Ziomek. pisze:zostala wyslana na trzy maile , więc milo by bylo gdyby się jednak znalazla..
signx pisze:spowodowany głownie tym, iż nie możemy doczekac się relacji z Siemensa (o którą było tyle krzyku i do dzis nie dotarla), relacji z Loosersów, wariorsów !
Free&Style Magazyn pisze:W imieniu redakcji przepraszam forumowiczów za niepotrzebne tutaj dyskusje. Oczywiście sprawy związane z materiałami do magazynu załatwiamy w inny sposób niż przez posty na forum...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości