gdyby ktos chcial skrytykowac profesjonalizm tak jak to mialo miejsce po baltyc cross to moze skonczyc tak:
viewtopic.php?f=1&t=43658
odpowiedz mastera:
viewtopic.php?f=23&t=44413
razor pisze:przez tydzień tu nie zaglądałem i muszę Wam powiedzieć, że uzyskałem wewnętrzny spokój![]()
FilipN pisze:hmmm... a ja się zastanawiam skąd bierze się w ludziach przekonanie, że należą im się jakieś wyjaśnienia...
jasne że Janek POWINIEN coś napisać (co w sumie zrobił), ale żeby MUSIAŁ?? że jak ktoś twierdzi, że nie przespał kilku nocy to mu się wyjaśnienia NALEŻĄ??
robi pisze:PusieK pisze:MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:pozdro dla komputerowych prześmiewców , Janek
eh.. klasę to Ty masz.. niewątpliwie..
...i urodzonym dyplomatą jest również
FilipN pisze:hmmm... a ja się zastanawiam skąd bierze się w ludziach przekonanie, że należą im się jakieś wyjaśnienia...
jasne że Janek POWINIEN coś napisać (co w sumie zrobił), ale żeby MUSIAŁ?? że jak ktoś twierdzi, że nie przespał kilku nocy to mu się wyjaśnienia NALEŻĄ??
żądać wyjaśnień to może: żona Janka, służby graniczne Arabii Saudyjskiej i Egiptu, przedstawiciele sponsora i ewentualnie MSZ... tyle.
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Witam ,
widzę że spirala sie nakręca ale w tym momencie nie pozostane nikomu dłużny odpowiedzi , w czwartek bedzie większa publikacja na ten temat ... wraz z danymi , testami , filmami , zdjęciami sprzetu , prelekcją live.
Mam jedno proste pytanie do zainteresowanych :
Dlaczego czekałem 50 h w wodzie , po prawidłowym uruchomieniu 2 systemów ratunkowych ?
Zastanówcie sie .. a ja Wam sam na nie odpowiem
Piotruś pisze:FilipN pisze:hmmm... a ja się zastanawiam skąd bierze się w ludziach przekonanie, że należą im się jakieś wyjaśnienia...
żądać wyjaśnień to może: żona Janka, służby graniczne Arabii Saudyjskiej i Egiptu, przedstawiciele sponsora i ewentualnie MSZ... tyle.
A może po prostu stąd:MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Witam ,
widzę że spirala sie nakręca ale w tym momencie nie pozostane nikomu dłużny odpowiedzi , w czwartek bedzie większa publikacja na ten temat ... wraz z danymi , testami , filmami , zdjęciami sprzetu , prelekcją live.
Mam jedno proste pytanie do zainteresowanych :
Dlaczego czekałem 50 h w wodzie , po prawidłowym uruchomieniu 2 systemów ratunkowych ?
Zastanówcie sie .. a ja Wam sam na nie odpowiem
soko pisze:Zastanawiając się nad głównym pytaniem "Dlaczego czekałem ponad 50 godzin....?" c.d.
Uważam, że dodatkowo powinno się dodać dwa czynniki:
1. Brak dokładnej informacji co do posiadanego wyposażenia.
2. Brak na wyposażeniu SART.
Pozdrawiam Krzysztof
Trochę tak piszemy na Berdyczów. No ale może się przyda innym i ocalą głowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości