Spot jest fajny , dużo płycizny , ostatnio plaże wyrównali , drzewo wycieli to co na środku było jak skończą remont trasy to od ursynowa będzie się szybciej tam jechać niż na zegrze
Widok z Karolinowa. Jakieś stare z przed 2 lat. Na Sulejowie byłem z 10 razy zawsze fajnie popływałem ,na zegrzu byłem ze 20, dobrze popływałem raz. Sulejów bez porównania lepszy.
RAFAŁ pisze:Widok z Karolinowa. Jakieś stare z przed 2 lat. Na Sulejowie byłem z 10 razy zawsze fajnie popływałem ,na zegrzu byłem ze 20, dobrze popływałem raz. Sulejów bez porównania lepszy.
przy zachodzie da sie dobrze popływac? dajcie znac jak bedzie jechac, moze po swietach umowimy sie na wspolne plywanie
Ja na pewno się tam wybiorę i to wkrótce! Muszę obczaić te miejscówke! Na google earth wygląda kozacko i wydaje się, że całkiem sporo wiatrów obsługuje ten spot w Karolinowie . Na WSW pewnie równo wieje i może nawet woda nie jest tak zasyfiała jak na Zegrzu...
Ktoś się orientuje w jakim stanie jest trasa nr 8 na odcinku W-wa - Tomaszów Maz?! Dalej taka rozkopana i cała w remoncie?!