Heh no w takiej cenie to pewnie że warto

Sprawdź czy uszkodzenie nie jest większe niż na to wygląda ( w głąb )
Na pewno będzie pasować większość padów i strapów, osobiście polecam liquidy - najwyższa półka w dobrej cenie lub baaaardzo przyzwoite pady/strapy 77 - właśnie do nas doszły.
Ziomek. pisze: jeśli mam na temat danego latawca wyrobioną SWOJĄ opinię, podpartą zdaniem wieeeluu szczęśliwych użytkowników
jako jednego z najlepszych w swej klasie, w ścisłej czołówce , by nie użyć przymiotnika, którego się wystrzegam - choć w tym akurat przypadku akurat ciśnie się ON na usta
to z największym szacunkiem - a wiadomo że konformistą nie od dziś nie jestem ..w głębokim poważaniu mam opinię osób, którym z różnych względów nie zależy na pozytywnej tejże..
JEŚLI masz coś do napisania - na temat mocno uznanej w środowisku Kahoony , z któregokolwiek rocznika - zrób to - ustosunkuję się potwierdzając lub zaprzeczając w mojej opinii cechy..
Hej Ziomku, ale gdzież ja napisałem że nie mam pozytywnej opinii o Kahoonie? Jak najbardziej mam pozytywną - natomiast uważam że brakuje mu zdecydowanie środkowej tuby poprzecznej - osobiście po prostu nie lubię takich latawców tak jak nie lubię 5tej linki...Evo ma środkową tubę, dzięki temu jest fajne, sztywne i super zwłaszcza w małych sajzach. Kahoona pewnie wygrywa w większych ze względu na wagę ( mniejszą ) - dlatego żeby było idealnie trzeba by mieć małe evo i dużą kahoonę

Opinia ta zresztą była znana i wypowiedziana na kejtforum bodajże w drugim roku istnienia tychże Kahoon, kiedy pływałem jeszcze na Bestach

więc zarzucanie mi subiektywizmu po raz kolejny jest bez sensu.
Przykłady latawców bez tuby środkowej na podstawie których piszę, oprócz Kahoony to Rebel ( NKB, po 2010 zmieniony ), Proton Flexi, no i nie zapominajmy o TS Besta który w tym roku nagle...dostał tubę

i na pierwszy rzut oka w powietrzu prezentuje się dużo lepiej...Dlatego tylko piszę - nic by się nie stało Kahoonie jakby dostała tubę, pływałem na 7m evo naprawdę przepałowany i czuć różnicę w budowie dość mocno
Co do Twojej opinii o Nirvanach Ziomku, nie muszę się bawić, zweryfikuję ją sobie wstępnie na wodzie następnym razem ( oby

) - jak dotąd Envy jest dokładnie taki jaki miał być - latawcem tak prostym że nawet jednoręcy mogą skakać

Mam parę uwag i zastrzeżeń ale to w osobnym temacie może
pzdr