Towarzystwo na spot

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
llisek
Kontaktowanie:

Post20 cze 2012, 13:48

Hej cześć,

Jadę w sierpniu do Jastarni i poszukuję towarzystwa na spot. Szkolenie zrobiłem a i w tym roku godzinkę/dwie przypomnienia wezmę. Sprzęt swój mam i szukam jedynie towarzystwa. Kogoś kto z boku może doradzić "Wyprostuj się" "Zaciągnij" itp.
Z całym szacunkiem do ludzi pływających - wolą się oni nie wpitalać w moje udręki, a instruktor za 200/h co podpłynie z raz czy dwa - drogo.
Jeżeli ktoś chętny do podzielenia się doświadczeniem jestem w Jastarni 11-25sierpnia.

Pozd,
Łukasz

Awatar użytkownika
MAXymilian
Dostał piwko: 1 raz

Post20 cze 2012, 13:55

Jeśli będziesz pływał na Maszoperii to powinieneś bez problemu znaleźć innych kajciarzy a jak zagadasz do kogoś na spocie to pewnie i spojrzy na ciebie i powie ci nad czym masz popracować.

Awatar użytkownika
llisek
Kontaktowanie:

Post20 cze 2012, 14:14

No właśnie na spocie na plaży zawszę można słowo zamienić, ale już na wodzi nie zdarzył mi się życzliwy. Doskonale to rozumiem dlatego szukam tutaj, może ktoś jak ja ciśnie na Hel z rodziną i nie ma z kim wyjść na wodę? :D
Brat na windsurfingu prócz tego że się dobrze bawi na wiele się nie przydaje :D

andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post20 cze 2012, 14:19

niestety mało jest ludzi, którzy nieodpłatnie będą stać przy Tobie w wodzie w czasie kiedy wieje... :) Nie dziwię się :) przyjemność droższa od dziękuję / czy pieniędzy.
Weź kogoś na godzinkę - zapłać mu i standardowo niech Ci wszystko wyjaśni. Może ktoś życzliwy się znajdzie, ale nie wypada pozostać dłużnym i flaszkę tak czy siak wypada dorzucić :)

Awatar użytkownika
llisek
Kontaktowanie:

Post20 cze 2012, 15:05

"Nikt kto dobrym słowem wspomoże nie zostanie spragniony" - jak napisano w piśmie.
Broń boże nie chce by ktoś stał w wodzie - ja się dobijam godzinami i chodzi raczej o rzuconą uwagę na temat błędów niż konkretne szkolenie. Wziąłem w zeszłym roku instruktora na 1h i dosłownie przepływając rzucił uwagę dwie - bardzo pomocne nie powiem - ale rachunek mnie załamał.
Także wciąż szukam towarzystwa nie szkolenia (takie będzie i tak i tak). A towarzystwu dłużny nie pozostanę.

Cheers,
Ł

Jurgen
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post20 cze 2012, 16:30

Wpadaj na maszo i mnie szukaj :)
Coś wymyślimy :) Będzie Pan zadowolony :)

Awatar użytkownika
llisek
Kontaktowanie:

Post21 cze 2012, 10:40

Dziękować Jurgen trzymam za słowo i zgłoszę się na bank :)
Chodź jak wspominałem jadę do Jastarni i tam z rodziną siedzę, jeżeli ktoś będzie w tym terminie wciąż zapraszam.

Wróć do „Offtopic”