Game pisze:Dla początkującego która lepsza? czy może większej różnicy niema?
su-2 proseries 2012 134
Nobile T5 2010 134
Cena zbliżona (1100) a ja szukam wygodnej deski, na której łatwo będzie można się nauczyć ostrzyć nie tracąc kolan i żeby nie chlapała jak szalona.
(moja waga to 78-80kg)
Game pisze:z tego co kojarzę to szerokość wpływa na stabilność i ułatwia lądowanie / wchodzenie w ślizg, a długość na utrzymanie kierunku
kryha666 pisze:Chcę kupić deski dla siebie (ok. 83kg) i dla żony (ok.55kg) i już sam nie wiem czego szukać
Game pisze:Szukam dla siebie pierwszej latawki do nauki po kursie, która z nich byłaby najlepsza?
..
Best waroo 2011 11m
abuk pisze:chcę kupić deskę, tak się złożyło że w środku sezonu, ale co zrobić...
pływam od 3 sezonów ale po tydzień, góra dwa w roku. przez to mimo IKO3 jakoś super pewnie się nie czuję. ważę 75kg, 176cm wzrostu. mam Rebela 10m ale jak trzeba pożyczam mniejszy lub większy. głównie w Egipcie ale w tym sezonie może wpadnę wreszcie nad zatokę.
nastawiam się na Nobile NBL i tu pytanie jaki rozmiar dla mnie będzie najodpowiedniejszy tak żeby z jednej strony był jak najszybszy progres ale nie skończyła się za szybko ta deska. czy 130x38 np. będzie za mała czy dam radę?
tomekklata pisze:Witam.
Powiedzcie mi co sądzicie o tym zestawie kite na początek?
Pływałem jeden sezon, nie jestem jeszcze super zaawansowany.
http://allegro.pl/zestaw-do-kitesurfing ... 82911.html
Ale chciałbym polatać trochę częściej niż raz do roku nad morzem. Powiedzcie mi czy taki zestaw jest wart tych pieniędzy i czy dam rade nabierać na nim doświadczenia?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości