Arbuz pisze:Tak jak napisałem waże 60 kg. Na c-shape nie pływałem, najczesciej byly to latawce typu bow. A np. open c cabrinha nomad bylby dobry??
Arbuz pisze:Waze 60 kg mam IKO 3 pływam dobrze i teraz zaczynam wchodzic w freestyle. Wczesniej bywałem na obozach ale teraz postanowilem zakupic włany sprzet.
Jaki byscie mi polecili?? Wczesniej pływałem na cabrinha i deskach nobile wiec myslałem zeby cos z tych firm wybrac ewetualnie cos innego jesli polecicie.
Jeszcze tez nie wiem jaki rozmiar mogłbym wybrac poniewaz narazie mysle nad jednym latawcem w pozniejszym czasi moze drugi. Dodam ze najczesciej
pływam na Helu czasami jakies dalsze wyprawy.
Arbuz pisze:Tak jak napisałem waże 60 kg. Na c-shape nie pływałem, najczesciej byly to latawce typu bow. A np. open c cabrinha nomad bylby dobry??
Vesppk pisze:Dużo poczytałem o latawcach i o deskach. Doszedłem do wniosku, że kupie latawiec Cabrinha. Moje pytanie: który będzie odpowiedni? Tylko C nie wchodzi w gre bo jestem początkujący. W gre wchodzą latawce nowe, mogą byc z rocznika 2012. Waga 72kg, wzrost 185. Deske i trapez dobiorę już według własnych preferencji
Pozdrawiam.
Vesppk pisze:Dzięki za szybką odpowiedź. A jakieś polecane firmy produkujące deski ? Nie biore zadnego big foota czy innej dużej deski, uczyłem się na niej i nie mogłem wstac. Następne próby na dużo mniejszej, od razu wyjścia z wody i jazda
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości