Sesja racing - dlaczego mam wciąż banana na gębie

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
kowal
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2012, 20:57

Kosek pisze:
Crazy Horse pisze:

:D

haha no i jeszcze tu http://kitescoop.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=2672 :doh: :wink:

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post18 wrz 2012, 10:50

Crazy Horse pisze:Wszystko super, tylko za te gogle ( :shock: :shock: :shock: :!: :!: :!: :doh: :doh: :doh: ) to powinieneś:

:lol: :lol: :lol:
Spodziewałem się i nie zamierzam się tłumaczyć :P
Musisz się Koniu przyzwyczaić, bo robiąc podobne maratony po Bałtyku na pewno będę pływał na Niemca czyli tak: 8)
Czy ktoś wogóle zauważył, że filmik był bez muzy?
Szukam dobrego praktyka co edytuje w iMovie 11. Kupiłem dedykowany sprzęt i kutfa zawiesiłem się na podkładzie muzycznym :oops: Pomocy!

Tutaj kolejny banan tym razem z Belgii:
Obrazek
Wiało 10-20kts. Crossbow 16 2012. Bez przerobionego baru byłbym pozamiatany. Samuel Stal (belgijski Nr.1) momentami fruwał więcej niż pływał na swoim Royalu 16m.
Z tymi prędkościami to zaczynam wątpić czy da się na deskach race przekroczyć 60km/h. Byłem momentami przeżeglowany, pływałem po w mairę wypłaszczonym morzu i downwindy robiłem z maksymalną prędkością 50km/h. Średnia prędkośc na downwindzie to około 40km/h.

Awatar użytkownika
jacamakajta
Postawił piwka: 135 razy
Dostał piwko: 74 razy

Post18 wrz 2012, 10:57

kowal pisze:
Kosek pisze:
Crazy Horse pisze:

:D

haha no i jeszcze tu http://kitescoop.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=2672 :doh: :wink:

Żeś zapodał teraz :lol: tak się wkręciłem że cały temat mnie wciągnął :lol: obciągnięte palce u stópek i figury pana Tobyego bezcenne :mrgreen:

Wróć do „Forum Główne”