Było mega kozacko Super moc od 10.00 do 14.00 także odważyłem się i mój Best zaczął mnie wynosić w górę z wahadła Piękne uczucie a jak jeszcze lądowałem i dalej płynąłem to A za te fotki browar się należy .... nikomu innemu jak członkowi ekipy Iławskiej Wiedziałem, że pijacka dusza w narodzie nie ginie a na pewno nie w ekipie z Iławy Podrzuć na PW jakie piwko na następne pływanie przywieźć
no dobra, to kto stal w wodzie w strone plazy na "riwierze" i nagral moja spektakularna glebe do wody ?? o ile ma cos nagrane ze mna w udziale to z checia bym przyjal na pw. podalbym majlika
Sławek robił zdjęcia seryjne analiza 900-set zdjęć potrwa jakieś trzy do pięciu lat oczywiście poinformujemy osoby zainteresowane i uchwycone na fotkach co do duszy pijackiej to wełniacz masz racje chyba zacznę strajkować bo w moim seacie śmierdzi jak w gorzelni kolejna niedziela mega popływana pozdrowienia dla wszystkich od ekipy z iławy
WITAM JAK TAM PANOWIE, CZY COŚ SIĘ KROI NA NAJBLIŻSZĄ NIEDZIELĘ? BO BYŁEM W OSTATNIĄ I BYŁO BARDZO SYMPATYCZNE. TO MÓJ DRUGI RAZ W KADYNACH I MUSZE POWIEDZIEĆ ŻE KLIMACIK WERY NICE. POZDRO DLA STAŁYCH BYWALCÓW
widze, ze prognoza wyglada ciekawie na najblizsze dni. bylem w ostatnia niedziele pierwszy raz zobaczyc spot i tylko sie utwierdzilem w przekonaniu, ze kite rulzzz! zmontujcie jakies ciekawe filmiki z plywania w weekend!