jacamakajta pisze:Nie liczyłbym na wskazanie, wszyscy się czajo z miejscówkami co by samemu w puchu śmigaćsam nie mam koncepcji a chętnie już dziś bym nawet ruszył
![]()
Jaca

jacamakajta pisze:Nie liczyłbym na wskazanie, wszyscy się czajo z miejscówkami co by samemu w puchu śmigaćsam nie mam koncepcji a chętnie już dziś bym nawet ruszył
![]()
Wrogu pisze:Tyle, ze z wiatrem srednio
Jurgen pisze:JacaPo ostatnim Brzeźnie wydawało nam się że taki PRO sam sobie miejscówki dobiera
jacamakajta pisze:Ale że coBrzeźno ogarnie jutro sk przy tym kierunku czy chciałeś sobie ze mno na forum PROpierdolić:?:
Jurgen pisze:jacamakajta pisze:Nie liczyłbym na wskazanie, wszyscy się czajo z miejscówkami co by samemu w puchu śmigaćsam nie mam koncepcji a chętnie już dziś bym nawet ruszył
![]()
JacaPo ostatnim Brzeźnie wydawało nam się że taki PRO sam sobie miejscówki dobiera
Rhall pisze:Narazie zostają okoliczne pola, może do końca tygodnia trochę mocniej zmrozi i żeby jeszcze posypało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości