dawaj na Bangow, chociaż na górce za zawierciem też SW wchodzi najlepiej,tylko te loty mogą być przy tym wiaterku w kosmos

Krzysztof-L pisze:No to mamy 3-dniówkę, wiatr coraz lepszy, śnieg niestety nie.
W tej okolicy wchodzą wszystkie kierunki bo jak widać na załączonych obrazkach ziemia tu jest okrągła![]()
adamo pisze:...daj sobie spokój Michal z p4 , ostatnio twoj ziomal z DG mówił ze wędkarza ledwo co wyciagli z przerębla
dawaj na Bangow, chociaż na górce za zawierciem też SW wchodzi najlepiej,tylko te loty mogą być przy tym wiaterku w kosmos
pointse7en pisze:A wybiera się ktoś może jutro na hałdę KWK Murcki? (https://maps.google.com/maps?ll=50.1841 ... &t=h&hl=pl) Ja tam latałem z miesiąc temu i było spoko. Wiatr nie szarpał jakoś specjalnie, bo hałda jest ponad poziomem zabudowań i lasu, jest płasko. Ja latałem po 17 i było całkiem jasno bo okoliczne domy dają taką łunę jakby ktoś reflektory zapalił
marcin-kl pisze:skąd te fotki ?
sowka pisze:adamo pisze:...daj sobie spokój Michal z p4 , ostatnio twoj ziomal z DG mówił ze wędkarza ledwo co wyciagli z przerębla
No dobra, o której startujecie
Krzysztof-L pisze:Trochę dla mnie na jutro za mało czasu, temperatura ma być na plusie i trzeba będzie na szybko coś do południa zaliczyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości