Fajna koszulka dla kitera

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Dr Eutanator

Post21 sie 2003, 09:02

0sd
Ostatnio zmieniony 07 gru 2003, 20:57 przez Dr Eutanator, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 09:33

[quote="Dr Eutanator"]witam wszystkich bardzo miło, kolejny weekend zapowiada sie wietrznie więc będzie następna okazja do rozwinięcia swoich umiejętności... to tytułem wstępu.

a przechodząc do tematu, pewnie i wy tak jak i ja chcielibyście mieć jakąś fajną kajtową koszulkę. może więc zebralibyśmy sie w garść i coś sami zrobili.

z wykonaniem nie ma problemu, znajdzie sie kilku znajomych którzy dysponują sitodrukiem. najważniejsze jest jednak to co na tej koszulce może sie znaleźć. więc podstawowa kwestia to projekt. z tego co widzialem Suszi ma fajnego avatara, jesli go sam przygotował,

oj chyba nie jest jego pomyslu "kite high" cos takiego ma ale jestem za logo jak najbardziej, mialo byc na augustynie ale para poszla w gwizdek, oby sytuacja tutaj sie nie powtorzyla...

Dr Eutanator

Post21 sie 2003, 09:49

---
Ostatnio zmieniony 07 gru 2003, 20:58 przez Dr Eutanator, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 11:12

Dr Eutanator pisze:apache - MY TUTAJ DAMY RADE!!!
mówie ci to ja - dr E.

hej
zrobilem cos takiego kiedys na logo dla forum na augustynie ale paraw gwizdek i pewnie nie wsiem sie podobalo...

dalem jako awantara bo inaczej nie moglem zamiescic, nie znam sie na tym chyba...

jesli sie podoba to super!
pozdro
Apache

Ryba
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 11:15

Ja jestem za, a nawet bardzo za !!!! VERY GOOD IDEA!! :D tylko trzeba pomysla znalesc

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 11:32

Szkoda apaczu, że jak widzieliśmy sie na plw. w ten weekend nic nie pokombinowaliśmy z logo zamiasc sie męczyć na wodzie z przepadajacymi kitami :) ale może coś sie jeszcze uda wymyslić nie?

Dr Eutanator

Post21 sie 2003, 12:28

apache_board pisze:hej
zrobilem cos takiego kiedys na logo dla forum na augustynie ale paraw gwizdek i pewnie nie wsiem sie podobalo...

dalem jako awantara bo inaczej nie moglem zamiescic, nie znam sie na tym chyba...

całkiem sympatycznie wygląda, głównie podoba mi sie to, że jest Black&White
uważam, że zaczynamy iść w dobrym kierunku...

Ryba
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 13:44

A co byscie powiedzieli na cos w stylu mojego awantara- jakby ktos umial zrobic cos takiego to bylbym bardzo za- niestety to co ja mam nie jest mojego projektu.

Dr Eutanator

Post21 sie 2003, 15:28

całkiem sympatyczne, ale moim zdaniem zbyt skomplikowane na koszulke. to powinno być coś czytelnego i w miare prostego. dlatego podoba mi sie pomysł apacha, który poprzez kolorystykę nadaje obrazowi odpowiednią prostotę. tyle że tam akurat brakuje mi wizerunku kajta. dla kogoś nie wtajemniczonego, taki obrazek może przypominać jakiegoś desperata rzucającego sie z parapetu okna, a przecież nie o to nam chyba chodzi... :doh:

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 16:01

NIe mam niestety zdolności plastycznych dlatego zdaje się na WAS, pomysł popieram w 1000% . Macie juz jednego klienta.
Pozdrowienia Fuu1 :D

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 16:37

Obrazek

Taki mały wczesny projekt/propozycja tego co miało by się znalesc na plecach. Licze na wasze negatywne opinie bo tylko tak można dojsc do doskonałości :D... ja bym zrezygnował z nadruku na ramionach... [/img]

Dr Eutanator

Post21 sie 2003, 16:37

fuu1 pisze:. Macie juz jednego klienta.
Pozdrowienia Fuu1 :D

ha - o tym aspekcie nie pomyślałem wystarczająco głęboko.

Cena koszulki.

Musze się zorientować, ile moze kosztować przygotowanie jakiejś matrycy ze wzorem na koszulkę. Samą ("czysta") koszulkę też poszukam, myśle, że powinno to być coś porządnego.

Jasnym jest, że im więcej chętnych tym będzie tańsza. Na forum mamy zarejestronwanych jakiś 40 użytkowników. Nawet jak będzie chętnych z 50% to powinno wyjść nie więcej jak 30-40 ziła (tak sobie myślę). Jak ktoś ma możliwości załatwić sitodruk, to niech da znać, będziemy szukać sposobu na minimalizację kosztów 8)

Dr Eutanator

Post21 sie 2003, 16:41

Maslav pisze:Taki mały wczesny projekt/propozycja tego co miało by się znalesc na plecach. Licze na wasze negatywne opinie bo tylko tak można dojsc do doskonałości :D... ja bym zrezygnował z nadruku na ramionach... [/img]

MAslav - całkiem ok, tylko musiałoby być odwrotnie, tzn. czarny znaczek na białym tle, bo inaczej na koszulce innej niż czarna wywali taki brzydki czarny kwadrat.
co do rękawa, to tam możnaby wrzucić jakieś małe logo, czy np. coś takiego jak ma DaKine - czyli DK. My moglibyśmy mieć KFP (KiteForumPolska) czy cos w tym stylu...

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 16:59

Dr Eutanator pisze:co do rękawa, to tam możnaby wrzucić jakieś małe logo, czy np. coś takiego jak ma DaKine - czyli DK. My moglibyśmy mieć KFP (KiteForumPolska) czy cos w tym stylu...

Właśnie fajna by była cała czarna koszulka :cry:

Natomiast pomysł z KFP na rękawie nie jest taki zły.

Coś wykombinuję jeszcze

Dr Eutanator

Post21 sie 2003, 17:22

Maslav pisze:Właśnie fajna by była cała czarna koszulka :cry:

spoko - czarna też jest ok, ale jak tak zrobimy, to każdy bedzie musiał mieć czarną, a jak odwrotnie, to każdy moze sobie zamówić kolor taki jaki chce... no chyba że chce czarny to wtedy jest problem.

możemy w razie czego zrobić ankietę i na tej podstawie ustalić, czy robimy czarną koszulkę, czy kolorowe :idea:

Wróć do „Forum Główne”