rabski5 pisze:
wiec przy mojej wadze moge sobie nie poradzic ze sprzetem? czy bedzie mi latwiej
nie wiem ILE ważysz - trapez będzie po prostu duży , ale nei jest to jakaś tragedyja
a deska docelowo duża = łatwiejsza ..powiedzmy..
latawiec OK
peace
rabski5 pisze:
wiec przy mojej wadze moge sobie nie poradzic ze sprzetem? czy bedzie mi latwiej
Ziomek. pisze:rabski5 pisze:
nie wiem ILE ważysz - trapez będzie po prostu duży , ale nei jest to jakaś tragedyja
a deska docelowo duża = łatwiejsza ..powiedzmy..
latawiec OK
peace
rabski5 pisze:Ziomek. pisze:myślę że TAK..
peace
dzieki za podpowiedz:)
a ja mysle ze to nie ty sprzedajesz ten sprzet hehe i dlatego taka podpowiedz:)
rabski5 pisze:Ziomek. pisze:myślę że TAK..
peace
piotr32 pisze:coś nie poszło z linkiem:
https://plus.google.com/photos/11627893 ... 6745085202
gredy pisze:rabski5 pisze:Ziomek. pisze:myślę że TAK..
peace
heheh dobre ktoś poświęca swój czas,stara się dobrze doradzić ,nie mając podstawowych info.A tu koleś ma jeszcze jakieś aluzje, na jaką odpowiedz liczyłeśtaką
(Stary jak ci się kolory podobają bierz w ciemno,w końcu to dla niektórych najważniejsze)
miachol pisze:Siema
Chcialbym zaczac swoja przygode z kitem i jak wiadomo mam podstawowe pytania, sprzet uzywany bo w emiratach nie mieszkamy, ale rozmiar, temat walkowany, duzo czytalem, mimo wszystko postanowilem zasiegnac rady ekspertow. Waże okolo 100 kilo +/- 4 wzrostu mam cos ponad 190cm wiem, ze to niby malo wazne, aczkolwiek przy tym wzroscie inaczej wyglada sprawa koordynacji;) Moje pytanie brzmi jaka deska i latawka najlatwiejsza do okielznania, bo trapez to xl:P chodzi mi nie tylko o rozmiar, ale w miare mozliwosci jakich producentow brac pod uwage, milo widziane tez oferty sprzedazy. .
miachol pisze:Siema
Chcialbym zaczac swoja przygode z kitem i jak wiadomo mam podstawowe pytania, sprzet uzywany bo w emiratach nie mieszkamy, ale rozmiar, temat walkowany, duzo czytalem, mimo wszystko postanowilem zasiegnac rady ekspertow. Waże okolo 100 kilo +/- 4 wzrostu mam cos ponad 190cm wiem, ze to niby malo wazne, aczkolwiek przy tym wzroscie inaczej wyglada sprawa koordynacji;) Moje pytanie brzmi jaka deska i latawka najlatwiejsza do okielznania, bo trapez to xl:P chodzi mi nie tylko o rozmiar, ale w miare mozliwosci jakich producentow brac pod uwage, milo widziane tez oferty sprzedazy. Mieszkam nad morzem takze glownie plywalbym na morzu mam tez dostep do zalewu, z tym, ze na zalewie duzo ciekawostek znajduje sie pod woda no i sieci rybackie. Z gory dzieki za fajne, konstruktywne i merytoryczne wypowiedzi, badz co badz znawcow tematu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość