onzo pisze:
I ciekaw jestem kiedy ktoś wykręci podwójnego passa raz w jedną raz w drugą stronę... A może ktoś już kręci?
przez zenit to i potrójne były kręcone już dawno

na powerze ..czekamy - NA BANK BĘDĄ
mary.dk pisze:Chyba ze masz na mysli fakt iz razor 2012 wstaje bez piatej linki
jak dobra delta, co jest malo spotykane wsrod C,
.
to jest dopiero BZDURA
zastanawiam się czy sam wierzysz w to co piszesz
mam opływane Razory 2012 na kilkudziesięciu sesjach po parę godzin, na różnych barach, w rozmiarach od 7- przez 9 po 11
bo był to mój ulubiony model w 2012 roku i kiedy tylko były wolne - szczęśliwy BIEGŁEM na wodę..
- chyba że to 13stka wstaje tak "genialnie"

.ale nie przypuszczam

i raczej od dobrych 10ciu lat nie mam większych (niż powiedzmy 1 minuta) problemów ze stawianiem latawców, w tym C na głębokiej wodzie
a
Razor, niezależnie od rocznika (bo 2013 to TRAGEDIA w tej cesze

)
jest WYBITNIE SŁABO WSTAJĄCYM Z WODY LATAWCEM 
..na szczęście nie jest dedykowany początkującym ani średniozaawansowanym

..w sumie , bez urazy, zastanawiam się CO Ty z całym szacunkiem

robisz na tym modelu

..Airrush ma też inne latawce
na szczęście poza tą "drobną" wadą - która może pogrzebać heat - a więc i często całe zawody (przypadki z życia) zwłaszcza w połączeniu z butami
(TO - CO ten latawiec wyprawia podczas odpalania

..wszystkie wariacje przewijania w każdą stronę

)
Razor 2011-2012-2013 to JEDNE Z NAJLEPSZYCH C na jakich kiedykolwiek pływałem , być może najlepsze..[/b]
nie wiem jaki możesz mieć interes, by pisać OCZYWISTĄ NIEPRAWDĘ - łatwą do zweryfikowania przez każdego kto karnie się na tym modelu
i tracisz jakąkolwiek wiarygodność - a dla tych co już pływali na Razorach ..wiedzą jak jest ..
ja nie mam ŻADNEGO by pisać o Razorze źle lub dobrze..
jasne, że można nieco wpływać się w ten model jak każdy, ale NIGDY nie będzie można powiedzieć o nim , że wstaje dobrze
a pisanie że Razor (lub w ogóle którykolwiek C) wstaje podobnie do delt - skomentuję pozwolisz krótko:
tymczasem W
TEMACIE BEST KITEBOARDING, najnowszy filmik zapraszający na TESTY BEST KITEBOARDING 2013
(gdzie przewijam się min na Razor'ach 2013 właśnie, i na 9 i na 11m2.. jak ktoś zechce zweryfikować wstawanie Razorów z wody - chętnie użyczę ze swojej prywatnej kolekcji , byle nie na głębokiej wodzie, bo konieczność odpalenia motorówki rescue niemal gwarantowana...
http://www.wake.pl/2013/05/maj-i-czerwiec-u-nas/peace