masz 100% racji . U nas na WSI wszystkie drbne imprezy w postaci maratonow rodzinnych biegow przelajowych i kazda inna maja zabezpieczenie medyczneimpreza tej rangi ,która odbywa się od tylu lat i na którą zapraszane są również osoby niepełnoletnie, nie posiada podstawowego zabezpieczenia medycznego
wiem też ile kosztuje zapewnienie karetki na 1 dzień zawodów..
nie uprawiam tenisa, ani piłki nożnej - tam jest kasa, kapcie, piwo przed tv.. WSZYSTKO JEST..
rolnik pisze:masz 100% racji . U nas na WSI wszystkie drbne imprezy w postaci maratonow rodzinnych biegow przelajowych i kazda inna maja zabezpieczenie medyczneimpreza tej rangi ,która odbywa się od tylu lat i na którą zapraszane są również osoby niepełnoletnie, nie posiada podstawowego zabezpieczenia medycznego
Famay pisze:rolnik pisze:masz 100% racji . U nas na WSI wszystkie drbne imprezy w postaci maratonow rodzinnych biegow przelajowych i kazda inna maja zabezpieczenie medyczneimpreza tej rangi ,która odbywa się od tylu lat i na którą zapraszane są również osoby niepełnoletnie, nie posiada podstawowego zabezpieczenia medycznego
Wg mnie Wiejskich "imprez" nie powinieneś porównywać do Forda
browar-kite pisze:A co do kosztów karetki, to zadałem sobie ten trud i dowiedziałem się jaki on jest. Kwota między 800 a 1000 zł nie jest to kwota wygórowana,
robertdr pisze: ale wyobraź sobie sytuację, że na kogoś spada kawałek rusztowania, podejdzie za blisko skosi go linka od latawki i robi sobie kuku (takie poważne).
rolnik pisze:Profesjonalna szkola a nieprofesjonalne podejscie przynajmniej bys sie nie odzywal
nie wiem co chciales napisac ale nikt tu nikogo nie obraza ani nie wylewa flustracji .J ak widzisz ktos podniosl ten temat i bedzie on coraz czesciej wyplywal .To sa sprawy oczywiste . Jesli o mnie chodzi to jest mi to obojetne tak samo jak inne formalne sprawy .Zabawa albo profeska zdecydujcie sie .Mi sport niszowy pasujewylewacie swoje frustracje i przy okazji obrażacie innych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości