Slingshot Rally 2013 12 m2 czy Best Kahoona 2013 12m2

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Kuba Gdynia
Deska: NHP
Latawiec: RRD, SLINGSHOT
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post31 maja 2013, 18:20

Chociaż wątek nie o tym- wybaczcie off top., ale skoro już dotykamy marketingu BEST'a to ktoś tam odwalił kawał, solidnej rzetelnej roboty. Nie mam na myśli samego faktu transferu czołowych zawodników,ale wszystko to, co zostało dokonane w tym roku.
Może poprawiono to, co zawsze uważałem za niezrozumiałe (archaiczny serwis www, specyficzny design latawców, brak zajawkowych filmow, etc),ale zrobiono to za..sie nie wiem, czy pamiętacie pierwsze promo video RPM z Zoonem wydane przez slinga- kawal dobrej roboty...) i teraz jakby paleczke przejal BEST. Widać komuś się zachciało chcieć i wyglada to wszystko summa summarum super!

pzdr

Wrogu
Deska: do pływania
Latawiec: do latania
Dostał piwko: 52 razy

Post31 maja 2013, 18:29

De facto to zaczęło się rok temu. Mi się besty kojarzyły zawsze z latającym ..... no, latającą ważką, wielkości połowy kajta i było to szkaradne. Tyle, że kiedyś besty gniotły konkurencję cenowo no pewnie ostro przycinali na wszystkim. Teraz dogalopowali o ile nie przegonili reszty. Ale faktycznie best się zabrał do roboty i na samych nazwiskach się nie skończyło gadanie, bo filmiki jakby częściej wypuszczają i na wyższym poziomie. Każdy przejaw konkurencji dla nas dobrze robi :)

Kuba Gdynia
Deska: NHP
Latawiec: RRD, SLINGSHOT
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post31 maja 2013, 18:39

Wrogu pisze:Tyle, że kiedyś besty gniotły konkurencję cenowo no pewnie ostro przycinali na wszystkim.

Wrogu-gniotly w ktora strone? zawsze gdy kupowalem latawki-a mialem ich troche:) probowalem negocjowac ceny z kazdym sprzedawca w pl- i zawsze best wychodzil stosunkowo drogo:)powaznie

W tym roku, gdy szukałem dla siebie duzego rozmiaru odzywałem sie do Ziomka i zaskoczyl mnie mega dorba oferta. Wybralem inne marke ze wzgledu na specyfike i znajomosc sprzetu, ale gruuubo zastanowie sie nad kolejnym zakupem:)
pzdr

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post02 cze 2013, 22:19

Kuba Gdynia pisze:
Wrogu pisze:Tyle, że kiedyś besty gniotły konkurencję cenowo no pewnie ostro przycinali na wszystkim.

Wrogu-gniotly w ktora strone? zawsze gdy kupowalem latawki-a mialem ich troche:) probowalem negocjowac ceny z kazdym sprzedawca w pl- i zawsze best wychodzil stosunkowo drogo:)powaznie
r

..Wrogu chyba przysnął w 2005 i się właśnie obudził :hand:
wtedy BESTy były stosunkowo tanie..

przykładowa cena detaliczna 11m2 Cabo 2013 ..
11m BECO13110 € 1 299,00
..bez baru ;/ + 400 euro ;/

peace

Wrogu
Deska: do pływania
Latawiec: do latania
Dostał piwko: 52 razy

Post02 cze 2013, 22:32

Nieco pozniej tez byly tansze o ile mnie pamiec nie myli.

A Twoj przyklad Ziomku potwierdza moja teze, ze dogalopowali do konkurencji 8)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post03 cze 2013, 01:31

sprawdziłem pobieżnie cenniki z ostatnich 4 lat
"galopowali" w tempie około 40 euro rocznie za średni rozmiar latawca

mam też cenniki innych brandów - sytuacja cenniki rozwijały się podobnie :idea:

peace

Wróć do „Recenzje & Opinie”