Linie Air Berlin - quiver

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
kriski
Deska: su-2
Latawiec: rebel, convert
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post26 cze 2013, 12:21

kupiłeś same bilety czy całą wycieczkę, kiedy wogóle lecisz? ja 1.07 do cabarete
spróbowałem też na polskiej stronie, testowałem też różne przeglądarki, ale cały czas to samo
Załączniki
bagaz screen.png
bagaz screen.png (6.46 KiB) Przejrzano 1567 razy

ss7pro@gmail.com
Dostał piwko: 8 razy

Post26 cze 2013, 12:51

kriski pisze:kupiłeś same bilety czy całą wycieczkę, kiedy wogóle lecisz? ja 1.07 do cabarete
spróbowałem też na polskiej stronie, testowałem też różne przeglądarki, ale cały czas to samo

Kupilem sam bilety. Lece 28.06. Dokladnie w tym polu wyboru mam deske surfingowa :(

Probowalym bym przez telefon na twoim miejscu.

ss7pro@gmail.com
Dostał piwko: 8 razy

Post02 lip 2013, 13:40

ss7pro@gmail.com pisze:
kriski pisze:kupiłeś same bilety czy całą wycieczkę, kiedy wogóle lecisz? ja 1.07 do cabarete

Kupilem sam bilety. Lece 28.06. Dokladnie w tym polu wyboru mam deske surfingowa :(

Probowalym bym przez telefon na twoim miejscu.

Wlasnie wrocilem z kolejnego tripu airberlin z quiverem :-)) Polecam. Po uprzednim zgloszeniu bagazu sportowego zero problemu, ba nawet
nie przyczepili sie do wiekszej wagi (mialem 28kg zamiast regulaminowych 23kg).

BTW: Wysylajacym sprzet airberlin proponuje dodatkowe ubezpieczenie bagazu, albo pilnowanie aby w bagazu nie bylo wiecej niz. 1131 SDR (okolo 6k PLN). Bo to jest gorna granica odpowiedzialnosci airberlin za bagaz.

Awatar użytkownika
kriski
Deska: su-2
Latawiec: rebel, convert
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post26 lip 2013, 12:17

Ja też już wróciłem z wyprawy z air berlin na dominikane. Pomimo zgłoszenia podmiany walizki na darmowy quiwer, nie uniknąłem kosztów. Mianowicie airberlin poinformował mnie, że w jedną stronę mogę quiver przewieść, ale z powrotem, tylko z puerto plata do duseldorfu, natomiast na dolocie z duseldorfu do drezna był mały samolot i tam już quiwera nie mogą zaklepać. Skończyło się na sprzedaży deski (ze stratą) w Cabarete i powrocie z quiwerem wielkości walizki. Na lotnisku w Puerto Plata ludzie z airberlin ostro szkolą kombinujących z quiwerami niezarejestrowanymi, więc cieszę się, że nie ryzykowałem przewozu deski. NAUCZKA NA PRZYSZŁOŚĆ, PRZED REZERWACJĄ BILETU SPRAWDŹ CZY MOGĄ ZABRAĆ QUIWER

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post02 sie 2013, 21:18

Polecam wykupić kartę AirBerlin za 50 euryków na rok i przez rok masz za darmo 1 quiver na każdy lot. Wychodzi to tak że normalnie quiver kosztuje 25 eur. w jedną mańkę więc przy pierwszym locie już się "zwraca" a jak planujesz więcej niż jeden lot w roku z AirBerlin to jesteś na plus

andrek

Wróć do „Offtopic”