Ponieważ nie mam żadnych dowodów na prawdziwość słów, które przytoczyłem tu na forum, pozostaje mi zredagowanie swoich postów, w których mogłem niesłusznie narazić na szwank DOBRE IMIĘ fokus123, który jest cenionym i szanowanym członkiem środowiska kitowego w Koszalinie i nie tylko. Z tego miejsca szanując zarówno czas i pieniądze świadków potencjalnego procesu PRZEPRASZAM, że swoimi wypowiedziami spowodowałem, iż osoby czytające te wpisy mogły pomyśleć, iż fokus123 jest osobą nieuczciwą. Pochopna ocena mogła wynikać z tego, iż fokus123 mieszkał wspólnie z konkubiną, która tej pianki używała i była prawdopodobnie w jej posiadaniu przez czas opiewający na 10 miesięcy. Przychylam się, zatem do stwierdzenia, że fokus123 nie jest NIC ABSOLUTNIE mi winien.
Oświadczam również, że mimo zaistniałego sporu fokus123 może liczyć na ponowną pomoc na wodzie w sytuacji zagrożenia życia. Wynika to z kwestii moralnych, które tak bardzo kuleją nawet w wąskich środowiskach sportowych i żaden konflikt nie jest w stanie tego zmienić.
Mam nadzieję, że ten wpis oraz zredagowanie wcześniejszych postów jest wystarczającym zadośćuczynieniem i pozwoli się lepiej poczuć pokrzywdzonemu.
Do zobaczenie nad morzem