kowal2x pisze:ok, byłyś w stanie w takim razie zrobić minitutorial ...
Fred :: TeamKatapa pisze:Kolego sympatyczny...
kowal2x pisze:Fred :: TeamKatapa pisze:Kolego sympatyczny...
kolego przemądzały
wedle prognoz miało wiać pięknie wzdłuż plaży, to raz (a taki stan rzeczy się utrzymywał od 10 do 16)
dwa, na brzeźno mam 5min, a latawiec staram się przechowywać w samochodzie
trzy, bardziej mi chodziło np o to gdzie nie da się pływać (przy teoretycznie dobrym wietrze) ze względu na ukształtowanie terenu/przeszkody (klif?)
Wrogu pisze:Zamiast się dąsać posłuchaj Freda, bo wypił więcej wody z zatoki niż Ty. I zapewne większość z nas - użytkowników forum.
kowal2x pisze:kolego przemądzały
Fred :: TeamKatapa pisze:kowal2x pisze:kolego przemądzały
nie obażaj się to był żart.
kowal2x pisze:ok, byłyś w stanie w takim razie zrobić minitutorial gdzie pływać przy jakich wiatrach i czemu do danej miejscówy kierunek jest zły? (spoty w obszarze zainteresowania: jelitkowo, brzeźno, sopot, orłowo, rewa, rzucewo, chałupy, jastarnia) jeśli nie masz ochoty ubrać tego w ładną formę - jeśli jakkolwiek mi to opiszesz na pw, ubiorę to w ładne słowa i dodam wątek w dziale dla noobów
Fred :: TeamKatapa pisze:.. Udzielajaca sie przez caly dzien pracy nadzieja i entuzjazm
kowal2x pisze:
3msto, jacek olsztyn: mam nadzieję, że zdjaecie sobie sprawę z tego, że wasze posty był totalnie nieprzydatne? (nie, nie musicie na to pytanie odpowiadać)
Marcin gringo pisze:kowal2x pisze:ok, byłyś w stanie w takim razie zrobić minitutorial gdzie pływać przy jakich wiatrach i czemu do danej miejscówy kierunek jest zły? (spoty w obszarze zainteresowania: jelitkowo, brzeźno, sopot, orłowo, rewa, rzucewo, chałupy, jastarnia) jeśli nie masz ochoty ubrać tego w ładną formę - jeśli jakkolwiek mi to opiszesz na pw, ubiorę to w ładne słowa i dodam wątek w dziale dla noobów
Wzruszyła mnie Twoja historia. Dla kolesia, który przy zachodzie chciał pływać w Jelitkowie, to nawet zrobię mini tutorial dla Rewy:
Do Rewy praktycznie nie da się dojechać przez remont estakady. Długie, męczące dojście z zatłoczonego parkingu.Piasek brudny, wszędzie szkła, kamienie, patyki i zdechłe cierniki. Przy zachodnich kierunkach jest nierówno, południowe nie wchodzą, przy północnych TURBOCZOP, a wschodnie są za słabe. Poza tym może cię wywiać w zatokę jak pływasz po zawietrznej i tylko sprzęt stracisz albo jeszcze gorzej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości