zaq pisze:Myślę że najlepsze chyba będzie jak na drodze zachowanie ostrożności... "zasada ograniczonego zaufania".
Widząc tłok czy szkółki, kursantów omijać je z daleka. Ryzyko poplątania linkami, dostania latawcem z tyłu jest po prostu za duże.
Mały75 pisze: Właściciele szkółek mają w d... co stanie się z pewnym siebie i " najaranym" kursantem, posiadaczem IKO...
zaq pisze:A tak na marginesie...
Kilka razy w tym roku patrząc w windguru zastanawiałem się: jechać na Hel 6h i pływać w tej masakrze czy jechać na wake. Skończyło się tym że coraz częściej wybierałem wake, z czego miałem większy fun. Lub zaczynałem pływać tam gdzie było mniej ludzi a na wodzie było kilka kite'ów zamiast "pola grzybów". I tak najlepiej pływało się w maju, pustki, zimno - wtedy jest spokój na wodzie.
mandaro pisze:A kurs nie może być idealny, bo kosztowałby 10tyś.
Ziomek. pisze:MY - CI DOŚWIADCZENI - LEPSI - MAMY OGROMNY WPŁYW NA BEZPIECZEŃSTWO[/b]![]()
![]()
zaq pisze:A tak na marginesie...
Kilka razy w tym roku patrząc w windguru zastanawiałem się: jechać na Hel 6h i pływać w tej masakrze czy jechać na wake. Skończyło się tym że coraz częściej wybierałem wake, z czego miałem większy fun. Lub zaczynałem pływać tam gdzie było mniej ludzi a na wodzie było kilka kite'ów zamiast "pola grzybów". I tak najlepiej pływało się w maju, pustki, zimno - wtedy jest spokój na wodzie.
donaj pisze:Bo właściciele szkółek oraz instruktorzy powinni brać odpowiedzialność za dorosłych ludzi i ich decyzje tak jak to jest w innych przypadkach. Może zacznijmy obarczać też egzaminatorów prawa jazdy wszystkimi wypadkami na drogach.
Temat jest smieszny, to jest wolne państwo, każdy ma prawo być głupim.
TrueKejner pisze:...
Za to nikt jeszcze nie czytał mojego tekstu o ostatnich zdarzeniach: jest trochę komentarzy o zawodach i trochę takich przemyśleń "ogólnych". Ostatnio była mowa na forum o tych "mych i onich". Część mojej historii jest tu akurat w klimacie, bo ostatnio przyjąłem kiteloopa w głowę- zaskakujące jak lajtowy w skutkach był strzał, po którym nie czułem połowy twarzy (jest fota). No i również w związku z tym foty mało urywające, bo robione, tak "przy okazji". A miała być sesja zdjęciowa w poniedziałek.
http://marekrowinski.wordpress.com/2013 ... t-to-make/
Pinio pisze:Sprzedam czyste karty IKO 4 zł sztuka
unhooked pisze:Chodzi mi o to, aby szkolic z programem, tak, aby kursant w praktyce przecwiczyl a, nie zobaczyl w teorii jak ladnie opowiada instruktor. Bo jesli tak jest, to wczoraj w twarz dostal Marek, dzis moge dostac ja, a jutro Ty
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości