don Komorro pisze:kowal2x pisze:a i mi sie wydaje że:
to nie ja dzieki nim zarabiam tylko oni dzieki mnie pływają i nie robią sobie krzywdy. nie rozumiesz? ja ci nie bede tłumaczył.
betony się nie pozabijają-to Cię usprawiedliwia
don Komorro pisze:kowal2x pisze:a i mi sie wydaje że:
to nie ja dzieki nim zarabiam tylko oni dzieki mnie pływają i nie robią sobie krzywdy. nie rozumiesz? ja ci nie bede tłumaczył.
kiteoszoŁom pisze:
Zapomniałeś dodać:
chcesz KUpic kartę IKO3 bez kursu - zaprasza WAKE.PL
don Komorro pisze:dla mnie mój czas jest równie cenny co kursanta i tak do tego podchodzę. Nikt nie czuje się pokrzywdzony gdy sprawe stawia się jasno a nie mydli oczy że może sie bawić latawcem aż mu się uda zrobić wszystko co powinien umieć. .
don Komorro pisze:. Co do instruktorów to mam oczy i uszy i mi starczy. .
don Komorro pisze:.. mam oczy i uszy i mi starczy..
Ziomek. pisze:kiteoszoŁom pisze:
Zapomniałeś dodać:
chcesz KUpic kartę IKO3 bez kursu - zaprasza WAKE.PL
- krótko: de8il zarejestrowany przed chwiląz jednym postem.. TYM właśnie.. o adekwatnym nicku
![]()
w WAKE.PL nikt nigdy nie sprzedał - ani nie kupił karty IKO bez kursu
ZAPEWNIAM
peace
kowal2x pisze:don Komorro: nie zrozumiałeś nic. te "betony", może i mniej sprawne fizycznie od "adepta sportów wszelakich od dziecka" czyli ciebie, są od ciebie lepsi w wielu innych dziedzinach, dzięki czemu mogą przywieźć na półwysep hajs, który trafia później do twojej kieszeni. jeśli wy, wielkie instruktory, nie nauczycie się traktować ich z szacunkiem i będziecie kontynuowali wyśmiewanie tych mniej kumatych w czasie pijackich imprezek i nazywanie ich publicznie "betonami", to niestety źródełko może w krótkim czasie wyschnąć. w tym miejscu twój szef może ocenić, czy swoim zachowaniem zachęcasz czy odstraszasz potencjalnych klientów.
tak swoją drogą, jako miejsce zamieszkania masz wpisany gdańsk, więc BETONEM jesteś niestety ty.
edit: sry Ziomek, myślałem, że ty jesteś jego szefem, a jest nim niejaki Lussik
kiteoszoŁom pisze:Widzę że trafiłem w czuły punkt...
Nie musisz mnie wyzywać od debili bo moją sprawą jest dlaczego mam jeden post niekoniecznie założony na potrzeby tego wątku....
Ale za to ja cię ZAPEWNIAM że własnie kupiłem w Twojej cudownej, jednej z najlepszych, ba! najlepszej szkole na połwyspie właśnie IKO3 i uwierz mi NIKT mnie nie zapytał, nawet nie spojrzał jak pływam!
Mam Ci podać na priv jaki podpis instruktora widnieje??? Czy dalej będziesz szedł w zaparte?
kiteoszoŁom pisze: Czy dalej będziesz szedł w zaparte?
kowal2x pisze:kiteoszoŁom pisze:Widzę że trafiłem w czuły punkt...
Nie musisz mnie wyzywać od debili bo moją sprawą jest dlaczego mam jeden post niekoniecznie założony na potrzeby tego wątku....
Ale za to ja cię ZAPEWNIAM że własnie kupiłem w Twojej cudownej, jednej z najlepszych, ba! najlepszej szkole na połwyspie właśnie IKO3 i uwierz mi NIKT mnie nie zapytał, nawet nie spojrzał jak pływam!
Mam Ci podać na priv jaki podpis instruktora widnieje??? Czy dalej będziesz szedł w zaparte?
poważny zarzut. skan albo Ziomek requestuje do admina o twoje ip, skojarzenie z innym kontem na forum i permanent ban.
kiteoszoŁom pisze:kowal2x pisze:kiteoszoŁom pisze:Widzę że trafiłem w czuły punkt...
Zamazałem ID instruktora aby nie robić komuś syfu, ale może po podpisie pozna sam zainteresowany. O nieskazitelności tej szkółki nie mam ochoty więcej czytać na tym forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości