Jedzie ktoś jutro z 3city do Władka na pływanie? albo ogólnie gdzieś na morze...
Jak byście mieli miejsce w furze na kogoś ze sprzętem to dajcie proszę znac: 608382657
Stawny pisze:To my byliśmy chyba gdzieś indziej
Od zatoki był off to jak miało być równo
CMR69 pisze:Mówicie ze od piątku pływanie? Normalnie zwolniłbym się z roboty tylko wkurza mnie to ze ICM nie reaguje na te piątkowe pływanie WG pokazuje na drugim modelu przez cały dzien koło 20knt (tylko ze ja nie mam pro i mam opóźnione info) Windfinder tez słabo na piątek... Może ktoś powiedzieć jak to wygląda na WG PRO ?
CMR69 pisze:Mówicie ze od piątku pływanie? Normalnie zwolniłbym się z roboty tylko wkurza mnie to ze ICM nie reaguje na te piątkowe pływanie WG pokazuje na drugim modelu przez cały dzien koło 20knt (tylko ze ja nie mam pro i mam opóźnione info) Windfinder tez słabo na piątek... Może ktoś powiedzieć jak to wygląda na WG PRO ?
dreadless pisze:O tej porze roku ICM prawdę ci powie Zależy tylko gdzie sprawdzasz... we władku ogień
dreadless pisze:CMR69 pisze:Mówicie ze od piątku pływanie? Normalnie zwolniłbym się z roboty tylko wkurza mnie to ze ICM nie reaguje na te piątkowe pływanie WG pokazuje na drugim modelu przez cały dzien koło 20knt (tylko ze ja nie mam pro i mam opóźnione info) Windfinder tez słabo na piątek... Może ktoś powiedzieć jak to wygląda na WG PRO ?
O tej porze roku ICM prawdę ci powieZależy tylko gdzie sprawdzasz... we władku ogień
Na Rewe można by było poprosić prognoze z WG-pro?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości