3msto pisze:sam się zdziwiłem , nie wiem jak później ale koło 10 byliśmy na Dradze i szału nie było więc cofnęliśmy się na CH6 i zmierzone 25knts nas przekonało żeby tam popływać
3msto pisze:sam się zdziwiłem , nie wiem jak później ale koło 10 byliśmy na Dradze i szału nie było więc cofnęliśmy się na CH6 i zmierzone 25knts nas przekonało żeby tam popływać
donaj pisze:Przez ostatnie dni wiało raz 19 węzłów raz nawet do 28-29, a szczególnie jak na brzegu mierzyłeś gdzie zawsze o te parę węzłów mniej jest.
Ogólnie fajne kopy dzisiaj były na 11tke.
kukus pisze:Pytanko czy spocik przed lotniskiem w jastarni ten gdzie parking jest platny 4/h i piekna mloda Pani oferuje kawe, jest czynny poza sezonem?
Spocik jak spocik bardziej chodzi o to czy jest wjazd na parking by bylo co z autem zrobic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości