Fajna koszulka dla kitera

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Ryba
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 17:58

dobry pomysl z ankieta, bo ja np wolalbym jakas kolorowa, chociaz na czarna tez sie zgodze, ale wydaje mi sie ze jezeli kitesurfing jest sportem zwiazanym z latem i plaza to koszulka powinna miec jakis bekowy kolor a nie smutny czarny. wiec bylbym za ankieta

Dr Eutanator

Post21 sie 2003, 18:27

najpierw jednak skonstruujmy coś sensownego jako logo i main obrazek na koszulkę, o kolorach będziemy myśleć na końcu :)

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post21 sie 2003, 18:40

Tja do roboty nieroby :P

Dr Eutanator

Post22 sie 2003, 08:46

słuchajcie - wczoraj rozmawiałem z zaprzyjaźnionym grafikiem komputerowym (w zasadzie to z graficzką) i mam obiecany projekt logo. jak nic nie wymyślimy na główny temat koszulki, to ona pewnie też coś przygotuje. Na początku przyszłego tygodnia zajrzę do hurtowni Fruit of the Loom i dowiem sie po ile u nich można dostać koszulki - FOL ma taką specjalną serię właśnie pod nadruki. Koszulki są porządne więc po dłuższym używaniu powinny wyglądać dobrze a nie jak jakaś szmata.

druga sprawa jest taka, że wczoraj przyszedł mi do głowy pomysł, żeby przygotować te koszulki na king of the air w rewie, gdzie moglibyśmy urządzić sobie pierwsze spotkanie. jak zrobimi koszuki, to zrobi sie też flagę, tak żeby można było łatwo zlokalizować naszą grupę.

główny jednak pomysł jest taki, żeby pierwszą koszulkę ufundować jako nagrodę dla jakiegoś zawodnika, tylko jeszcze nie wiem za co. jak wymyślimy za co, to skontaktuje sie z red bullem i z nimi o tym pogadam.

i ostatnia, w zasadzie najważniejsza sprawa
MUSIMY WYMYŚLIĆ JAKIŚ FAJNY, BYSTRY NAPIS NA KOSZULKE
coś w stylu np. gravity is not an option, albo keep it low and go, albo i'm an addict - please help, albo coś po polsku, może jakaś przeróbka słów z popularnej piosenki czy filmu... wysilmy sie i coś wymyślmy... ważne żeby było na prawdę dobre, bo kite to sport dla bystrzaków i musi to być widoczne od pierwszej chwili.

aha, ponieważ bardzo ważna jest kwestia, czy jak już wszystko przygotujemy, to będą w ogóle chętni na kupno takiej koszulki, wstawiam ankietę z pytaniem czy jesteś zainteresowany i za ile

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post22 sie 2003, 08:54

Ja na 100 % bede brał 2 jedna dla mnie i druga dla mojej połowy :) A co! zrobie jej prezent :) mozna byłoby jeszcze nick na rekawie obok KFP zrobić aby przy jakiejś wiekszej imprze sie koszulkami nie pozamieniać. No i moze jakiś fajny krój damski? cena pewnie podobna a nadruk w kosztach ten sam! Byłem współwłascicielem przez 3 lata drukarni tylko że offsetowej :( Ale mam znajomości. Tampodruk wyszedłby idealnie na koszulkach a trzymałby sie dłuuuugo.

Dr Eutanator

Post22 sie 2003, 09:05

lubow pisze:Ja na 100 % bede brał 2 jedna dla mnie i druga dla mojej połowy :) A co! zrobie jej prezent :) mozna byłoby jeszcze nick na rekawie obok KFP zrobić aby przy jakiejś wiekszej imprze sie koszulkami nie pozamieniać. No i moze jakiś fajny krój damski? cena pewnie podobna a nadruk w kosztach ten sam! Byłem współwłascicielem przez 3 lata drukarni tylko że offsetowej :( Ale mam znajomości. Tampodruk wyszedłby idealnie na koszulkach a trzymałby sie dłuuuugo.

co do nicka na koszulce, to też o tym myślałem, ale może niech to bedzie temat na przyszły rok - myślę, że fajnie byłoby co roku robić sobie nową taką koszulke. Teraz jako, że będzie to nasza pierwsza, może lepiej za dużo nie kombinować, bo jeszcze nic nam z tego nie wyjdzie.

co do kroju damskiego - masz na myśli samą koszulkę? jaki to jest krój damski?

co do tampodruku - jeśli możesz dowiedzieć sie więcej na ten temat, to daj znać, wszystko załatwiamy sobie sami więc koszty najlepiej minimalizować, więc każdy pomysł i każda pomoc jest bardzo cenna.

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post22 sie 2003, 09:36

Krój damski to taki w serek (dekolt :) ) no i rekawki sa krótsze i bardziej pod kątem wciete.

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post22 sie 2003, 10:18

Idźmy na całość! Koszulki powinny być z Laykry ( nie wiem jak to się pisze , ale pewnie wiecie o co chodzi, he,he) :wink: Na wodzie i w powietrzu byłoby nas widać! A z bawełenką długo nie popływamy, chyba że na plaży......po warszawsku......he,he,he ( Bez urazy koledzy z Wawa :wink: ) Jeśli chodzi o koszta to pewnie jednorazowy (?) wydatek rzędu kilkudzieśięcu złotych......bardziej będzie się opłacał niż 2-3 szt " Friuta" , no nie?
Pozdrowienia fuu1

Dr Eutanator

Post22 sie 2003, 10:44

fuu
nie do końca sie z tobą zgodzę - na wodzie i tak nie widać co masz na sobie ani jak wypasiony wrzut masz na desce - na wodzie liczy sie to jak pływasz. oczywiście takie koszulki tez możemy sobie zrobić - jestem jak najbardziej za. Ale teraz myślę o czymś, co można założyć po pływaniu jak idziesz na browarka :!:

Gość

Post22 sie 2003, 11:46

A tak poza tym ..... mam pomysła.!
ZAŁOŻMY PARTIE POLITYCZNĄ KICIARZY,!!( kiciarzy a nie kaiciarzy ,he,he,he)
Z PARTYJNYM POZDROWIENIEM FUU1

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post22 sie 2003, 12:27

DOKTORZE! Nie oto mni chodziło żeby pokazac jaki kto ma wypasiony sprzęt bo sam jestem za uzywkami bo nie stać mnie na nowości za gruby hajc, ale gdy ekipa z forum bylaby na plaży to byłoby ją widać , no nie?
:wink:
fuu1

Dr Eutanator

Post22 sie 2003, 12:42

spoko - w przyszłym roku zrobimy sobie fajne lycry, a teraz powoli robi sie już zimno i z pływaniem będzie coraz gorzej, więc lepsza sucha i ciepła bawełna

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post22 sie 2003, 14:37

lubow pisze:Ja na 100 % bede brał 2 jedna dla mnie i druga dla mojej połowy :) A co! zrobie jej prezent :) mozna byłoby jeszcze nick na rekawie obok KFP zrobić aby przy jakiejś wiekszej imprze sie koszulkami nie pozamieniać. No i moze jakiś fajny krój damski? cena pewnie podobna a nadruk w kosztach ten sam! Byłem współwłascicielem przez 3 lata drukarni tylko że offsetowej :( Ale mam znajomości. Tampodruk wyszedłby idealnie na koszulkach a trzymałby sie dłuuuugo.

Czesc lubow!!!
A ja chetnie zamienie sie koszulką z jakas fajna kiterką ( lubie duze oczy). Napis moze taki " be careful on curves " lub "it's light my fire"
kiterki ochhhhhhh
hi hio hi
pozdro Apache

ps. lubow co na to twoja polowa???

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post22 sie 2003, 15:10

Nie no teraz przegialeś :> a co na Twoja? A juz wiem pojdzie jak ostatnio nad morze sie opalać. Moja poszła jej szukać i nie znalazła. Ale my sie chłodziliśmy w wodzie:) Co do napisu to jest duzo fajnych może być np jak z przeboju z Radiostacji (i nie tylko) cyt: ...duży pan puszczający latawce..." ;)

Dr Eutanator

Post22 sie 2003, 16:04

super - podoba mi sie , ze cała akcja nabiera życia i energii, bo już sie trochę bałem, że pomysł się szybko wypali

duży pan puszczający latawce... dobre dobre

Wróć do „Forum Główne”