Troche wiary i checi a bedzie dobrze !
Pozdro...
mary.dk pisze:Troche wiary i checi a bedzie dobrze !
..
Ziomek. pisze:..swędzą te denka od butelek , cco?
Ziomek. pisze:mary.dk pisze:Troche wiary i checi a bedzie dobrze !
..
..bez przesady - źle nie jest ..bywa tylko
peace
mary.dk pisze:Troche wiary i checi a bedzie dobrze !
BraCuru pisze:Otóż to
Więcej optymizmu a wróci zajawka, która była codziennością tutaj jeszcze parę lat temu.
Przy okazji apelik do wszystkich:
Dajmy z siebie ciutek więcej dla forum a nie traktujmy go jako jedynie marketingowo-biznesowe pole typu "kupię/sprzedam". A jeżeli ma być "wymienię" to nie tylko latawiec ale również swoje doświadczeniaNiech nasze posty zawierają więcej użytecznej informacji, z której inni mogą korzystać a sami zostawimy po sobie pamiątkę.
Myślę, że to jest jeden z kluczy do rozwoju KF.
Mamy mocne argumenty w ręku:
- uprawiamy jeden z najbardziej kreatywnych sportów, który dla wielu jest pasją,
- forum ma już 10 letnią historię (lipiec 2003) ze swoimi wzlotami i upadkami,
- jest niewyobrażalną bazą informacji, danych, emocji, relacji, przyjaźni, walk i wojen, (nigdzie tego nie znajdziecie w sieci)
- w naturalny sposób przetrwało agresywne próby założenia konkurencyjnego forum (pamiętacie 10 groszy za post?)
- nadal trwa mimo monopolu i atrakcyjności FB,
- potrafimy wpływać na jego kształt,
- mimo wszystko mamy wielu wiernie piszących od lat (istne konie pociągowe a Ziomek to już Instytucja a nie użytkownik i doceniam bardzo jego zaangażowanie choć nie jeden nóż wbijaliśmy sobie między 3 a 4 żebro),
- KF jest nadal jednym z czołowych nośników aktualności dla środowiska kajciarzy, (czyta nas więcej niż się do tego faktycznie przyznaje).
G2N pisze:Powiem Wam szczerze, że nie miałem jeszcze deski na nogach, ale zajawka trafiła mnie w kosmicznym stopniu
Kristoff pisze:Ziomek. pisze:..swędzą te denka od butelek , cco?
...Nie bardziej niż Ciebie..:
Ziomek. pisze:Kristoff pisze:Ziomek. pisze:..swędzą te denka od butelek , cco?
...Nie bardziej niż Ciebie..:
..jak już pisałem: za krótkiś na mnie też
-->
k
..węgla tylko brak
peace
Smokie pisze:..pytanie za 100 punktów ! kto wie jak nazywał się pierwszy poważny troll na kiteforum ??
Ziomek. pisze:Smokie pisze:..pytanie za 100 punktów ! kto wie jak nazywał się pierwszy poważny troll na kiteforum ??
soraya?
peace
Ziomek. pisze:soraya?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości