Grzegorz KiteLife pisze:Wlasnie, wlasnie co sie kryje za tym "inne" temat napomkniety juz conajmniej drugi raz. Jakis nowy twor na lokalnym rynku?
TU szukaj odpowiedzi ---> viewtopic.php?f=1&t=55168
peace
Grzegorz KiteLife pisze:Wlasnie, wlasnie co sie kryje za tym "inne" temat napomkniety juz conajmniej drugi raz. Jakis nowy twor na lokalnym rynku?
bubel pisze:ukonczyłem kurs w szkole kite.pl w chałupach - zaplaciłem ponad tysiaka za iko I, II, III i od maja 2013 roku nie otrzymałem certyfikatu, kite.pl ignoruje moje prosby o certyfikat badz odpisuja mi ze za kilka dni mi wysla badz ze wysłali i tak cały czas od maja 2013 roku. wysłalem do nich juz 18 emaili i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem certyfikatu - jedno wielke oszustwo- jak zdobyc od nich ten certyfikat - prosze o pomoc .. dzikuje
BraCuru pisze:bubel pisze:Wg mnie tytuł wątku obiektywnie powinien brzmieć np: "Kite.pl - niewywiązanie się z obietnic", "Kite.pl - brak mojej licencji".
Sebastian Kite.pl pisze:Hej Bubel,
Nie jestem teraz przy mailu, aby dokładnie z datami opisać sytuacje. Karta została wysłana do Ciebie dwukrotnie. Ostatni kontakt z Tobą miałem w dniu wylotu do Egiptu czyli 22.10.2013. Wtedy napisałem, ze kartę wyśle zaraz po powrocie z Egiptu i tak tez uczyniłem. Przyznasz, ze do tego czasu mieliśmy cały czas kontakt. Od tego czasu ani ja ani Mateusz nie dostalem żadnego maila od Ciebie. Dziwne, ze wysłałeś 18 maili a nie zadzwoniłes do mnie ani razu, aby wyjaśnić sprawę a nr telefonu jest na stronie. Zadzwoń proszę 512899090 i wyjaśnimy sprawę, ewentualnie podaj swój nr telefonu. Wspomnę tez, ze po samym szkoleniu wystawiłes tutaj na forum BARDZO pozytywna opinie.
Z wietrznymi pozdrowieniami,
bubel pisze:( bo nie odbierasz )
Sebastian Kite.pl pisze:bubel pisze:( bo nie odbierasz )
Cześć,
Przepraszam, ale w niedzielę o 21.37 telefon jest wyciszony![]()
Tak jak napisałem Tobie, certyfikat leci po raz TRZECI do Ciebie. Tym razem kurierem, aby nie było żadnych niespodzianek.
Pozdrawiam serdecznie,
bubel pisze:ukonczyłem kurs w szkole kite.pl w chałupach - zaplaciłem ponad tysiaka za iko I, II, III i od maja 2013 roku nie otrzymałem certyfikatu, kite.pl ignoruje moje prosby o certyfikat badz odpisuja mi ze za kilka dni mi wysla badz ze wysłali i tak cały czas od maja 2013 roku. wysłalem do nich juz 18 emaili i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem certyfikatu - jedno wielke oszustwo- jak zdobyc od nich ten certyfikat - prosze o pomoc .. dzikuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości