zaq pisze:@TrueKejner dobry trailerzdarzysz z full editem przed El Gouna?
Ziomek. pisze:..bo kitesurfing to ma być zabawa właśnie![]()
Smokie pisze:Ziomek. pisze:..bo kitesurfing to ma być zabawa właśnie![]()
Ziomek ale oglądając na zawodach reakcje rodziców młodego narybku polskiego kitesurf zabawa to to raczej nie jest... Raczej ociera się to o mocną żenadę... Zresztą dialogi w Marka filmie niestety też
Z tym że w filmie, jak mawiają, młodość rządzi się własnymi prawami
TrueKejner pisze:Smokie pisze:Ziomek. pisze:..bo kitesurfing to ma być zabawa właśnie![]()
Ziomek ale oglądając na zawodach reakcje rodziców młodego narybku polskiego kitesurf zabawa to to raczej nie jest... Raczej ociera się to o mocną żenadę... Zresztą dialogi w Marka filmie niestety też
Z tym że w filmie, jak mawiają, młodość rządzi się własnymi prawami
... a no sory. najlepiej jak się ładnie uśmiecha i mówi zawsze o rzeczach ważniejszych jak patriotyzm i profesjonalizm. O tym jak to się wkłada całe serce w trening i chce się dzielić swoją cudowną pasją z każdym człowiekiem na świecie. don't be blind smokie- takie teksty to w większości mocno oklepany kit i autopromocja.
TrueKejner pisze:Bo po co mam komukolwiek mydlić oczy w jakich zawodach wygrałem, jakim to jestem "pro riderem" i ilu mam sponsorów. Przecież to wszystko jest nieważne. I w dodatku nudne. Wiem jak pływałem na początku sezonu, a pod koniec roku robię rachunek sumienia i widzę, że dalej idę mocno do przodu. To wystarczy by stwierdzić, że robię to dobrze. I tylko taką miarą polecałbym młodemu narybkowi na to patrzeć.
TrueKejner pisze:A film, no co- jest prawdziwy. Różne dialogi się pojawiają, różne rzeczy się dzieją. Czy byłbym bardziej "profesjonalny" gdybym zostawił same tricki. Na pewno 18 minut byś z nudów nie wytrzymał.
mary.dk pisze:ja się tlumacze ze to przecież nasz MISTRZ POLSKI - co się czepiasz ? no ale Lena się poplakala i ogladac nie chciała![]()
Wiem ze to nie jest film specjalnie dla mnie i mojej cory,
ale patrząc przez pryzmat profesjonalizmu do którego zmierzasz - slabo![]()
Lachon pisze:Jak film marka jest "naughty" to polecam.
ta sama sytuacja - najwyższy poziom pływania i ... melanżu - bo tak już w życiu jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości