Opinia BalanceKiteboarding ?

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post12 sty 2014, 14:19

..Karasia lubię i podziwiam
ja tez ale nie o tobie pisalem :hand:

aktualnie 2 top zawodników w PL pływa na su-2 - czyli da się
jednak absolutnie nie czuję tych desek, i sporo osób również.. tak "w" temacie..

I taka opinia jest cos warta. Nie wciskanie przez mandaro swoich osobistych animozji w kazdym mozliwym watku zwlaszcza jak nie od wczoraj wiadomo ze poziom tegoz recenzenta jest daleko nizszy niz potencjalu opluwanych przez niego desek .Jak moze byc opina wiarygodna jesli koles nie potrafi nic zrobic na tej desce :think: Zrozumie gdyby ja zlamal rozkleil czy cos tam jeszcze ale miec pretensje do sprzetu ze sie latac nie potrafi :?: :thumbsup:

Awatar użytkownika
mandaro
Deska: NHP Infinity
Latawiec: GP Fuel
Postawił piwka: 66 razy
Dostał piwko: 22 razy
Kontaktowanie:

Post12 sty 2014, 15:24

Nie Rolniku. Moja jest trochę warta, bo mi za nią nikt nie płaci.
Co więcej -ja zapłaciłem żeby sobie ją wyrobić.

Nie znam się , a różnica jest dla mnie czytelna. Widzisz tu swój błąd? Czy nie widzisz?

(nie zniżaj się do tego żeby oceniać czyjeś umiejętności. Trochę to niezgodne z regulaminem. :))

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post12 sty 2014, 17:17

bo mi za nią nikt nie płaci.
sugerujesz ze ktos mi za cos placi haha dobre, ale sie usmialem, a sprzet kupuje z kieszonkowego nie dostaje .Wybieram zawsze najlepszy dla siebie. Raczej blizej mi do sponsora niz sponsorowanego :hand: . Balance nie omieszkam oplywac a chyba nadazy sie taka okazja za kilka dni zeeko zupelnie mi nie podeszla :hand: jak to Ziomek napisal nie czulem jej i nie moje katy .

Nie znam się , a różnica jest dla mnie czytelna. Widzisz tu swój błąd? Czy nie widzisz?
faktycznie w tym roku graficznie sa slabe masz racje

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post12 sty 2014, 19:54

rolnik pisze:Chlopaki jak zwykle w temacie :clap: jeden i drugi Karasia nie lubia :doh:

to że ja ten drugi ? hmmmmm ...... nie jednak uznam że to nie do mnie :doh:

Awatar użytkownika
mandaro
Deska: NHP Infinity
Latawiec: GP Fuel
Postawił piwka: 66 razy
Dostał piwko: 22 razy
Kontaktowanie:

Post13 sty 2014, 00:03

Rolniku. Jak Balance Ci nie podejdzie to 3 sztuki biorę w ciemno. :)
Byś jeszcze powiedział na jakiej łejwówce śmigasz, żebym przypadkiem nie kupił podobnej.
Byłoby miło. ;)

Valentine666
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 3 razy

Post13 sty 2014, 00:18

A ja mam takie pytanko do Was , bo taka dyskusja niesamowita tutaj wynikła , a nie jestem pewna czy wszystkim nam chodzi o to samo więc zamieszczę kilka zdjęć desek, o które mi chodziło :wink:
Ta jest z 2014
Załączniki
desk bal 1.jpg
desk bal 1.jpg (59.98 KiB) Przejrzano 2304 razy
Ostatnio zmieniony 13 sty 2014, 00:21 przez Valentine666, łącznie zmieniany 1 raz.

Valentine666

Post13 sty 2014, 00:19

i jeszcze jedno chyba z 2010 ale nie jestem pewna
Załączniki
deska bal.jpg
deska bal.jpg (57.19 KiB) Przejrzano 2303 razy

Wrogu
Deska: do pływania
Latawiec: do latania
Dostał piwko: 52 razy

Post13 sty 2014, 00:26

To sa te "nowe" balance. Wydaje mi sie ( :!: ), ze malo kto mial okaze sprobowac ich, bo sa bardzo nowe.

Ci co zachwalali balance na 90% plywali na tych starych, tj. z czasow gdy Alvaro i inni byli odpowiedzialni za ich projektowanie (firme rozwiazano, okres dluzszej przerwy, alvaro rozkreca clash, po roku powraca balace, ale bez swoich flagowych riderow). Jak wiadomo Alvaro robi teraz swoje deski Clash. Odnosnie nowych balance generalnie bedzie bardzo trudno doszukac sie recenzji i pewnie nieco czasu minie nim pojawia sie nad Wisla.

Valentine666

Post13 sty 2014, 10:15

Wrogu pisze:To sa te "nowe" balance. Wydaje mi sie ( :!: ), ze malo kto mial okaze sprobowac ich, bo sa bardzo nowe.

Ci co zachwalali balance na 90% plywali na tych starych, tj. z czasow gdy Alvaro i inni byli odpowiedzialni za ich projektowanie (firme rozwiazano, okres dluzszej przerwy, alvaro rozkreca clash, po roku powraca balace, ale bez swoich flagowych riderow). Jak wiadomo Alvaro robi teraz swoje deski Clash. Odnosnie nowych balance generalnie bedzie bardzo trudno doszukac sie recenzji i pewnie nieco czasu minie nim pojawia sie nad Wisla.

Dzieki wielkie wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo . Czyli nie zostaje mi nic tylko potestowac Clasha :-) a nowy Balance mam nadzieje ze sie jakos bardziej rozkreci i jednak bedzie na polskim rynku bo grafiki maja naprawde ciekawe no moze poza ta rozowa deseczka ;-)

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post13 sty 2014, 11:12

Valentine666 pisze:
Wrogu pisze:To sa te "nowe" balance. Wydaje mi sie ( :!: ), ze malo kto mial okaze sprobowac ich, bo sa bardzo nowe.

Dzieki wielkie wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo . Czyli nie zostaje mi nic tylko potestowac Clasha :-) a nowy Balance mam nadzieje ze sie jakos bardziej rozkreci i jednak bedzie na polskim rynku bo grafiki maja naprawde ciekawe no moze poza ta rozowa deseczka ;-)

Przy takich cenach nie liczyłbym na to, że będzie w Polsce więcej niż kilka sztuk.

Awatar użytkownika
TrueKejner
Deska: Shinn
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 157 razy
Dostał piwko: 193 razy

Post16 sty 2014, 18:26

po co te deski w ogóle nazywają się balance? chyba już nic wspólnego z oryginałami nie mają? niepotrzebne zamieszanie robią tylko.

mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post20 sty 2014, 10:02

TrueKejner pisze:po co te deski w ogóle nazywają się balance? chyba już nic wspólnego z oryginałami nie mają? niepotrzebne zamieszanie robią tylko.

Bo probuja dalej rozkrecac "marke". Sam bylem zdziwiony powrotem Balance na rynek. Uwazam, ze troche przesadzaja z designem nawet i ich strony, ale to moja wlasna opinia...Ciekawe co zmienili w deskach, co ujeli i co dodali :)

Wróć do „Recenzje & Opinie”