A jakże inaczej?
Andrek masz rację.
Różnica polega tylko na tym w którym momencie przejdziesz w stan lewitacji.
Początki są identyczne.
Mamy tu dwa skrzydła. jedno takie, drugie owakie i początki wyglądają tak samo.
maryjka pisze:Andrek masz rację. Początki są identyczne.
Mamy tu dwa skrzydła. jedno takie, drugie owakie i początki wyglądają tak samo.
mandaro pisze:To mój piąty dzień dzisiaj. 20m zrobiłem na Zekko Makaira, a Joda ma Magmę nieco łatwiejszą
mandaro pisze:Mistrz Joda awansował na Piernika.
Ile to było 7 dni nauki?
Mnie się udało 10 metrów zrobić i jakoś słabo to widzę w ogólności.
Różnica polega tylko na tym w którym momencie przejdziesz w stan lewitacji.
andrek pisze:fakt "ślizg" to za duże słowo , chodziło mi o przemieszczanie się .
Tak na krawędzi deski. Mnie tak uczono i tak polecam.
O co chodzi w tej deklaracji? Poza tym że promujesz "partię foliów Zeeko co rozeszła się jak ciepłe bułeczki". Odczytuję to jako delikatny spamik sugerujący, że sprzedajesz ich na kg. Sprzedałeś choć jedno?zapewniam że pływających na foil jest wieeeelu i przybywa z każdym dniem dowodem niech będzie fakt że kolejna partia foilów Zeeko rozeszła się prawie całkowicie w kilka dni![]()
BraCuru pisze:Źle Cię uczono.
BraCuru pisze:Nie wiedziałem, że aż tak jesteś zdesperowany i wpakowałeś się jak śliwka w kompot.
O co chodzi w tej deklaracji? Poza tym że promujesz "partię foliów Zeeko co rozeszła się jak ciepłe bułeczki". Odczytuję to jako delikatny spamik sugerujący, że sprzedajesz ich na kg. Sprzedałeś choć jedno?
Żeby było jasno - Makaira Zeeko to piękny foil. Marzę o takim. Chciałbym taki posiadać - szczególnie model 2014 z cienkim masztem bo mój Moses VoRace nie nadaje się do wygrywania w zawodach (widzisz nie owijam w bawełnę - i odradzam jego kupna osobom chcącym się ścigać w zawodach!....
Niestety nie stać mnie na powyższe bo musiałbym wyskoczyć 4100€ czyli jakieś 17tys PLN i chyba nie mogę liczyć na wsparcie polskiego dystrybutora, andrek co?
Jezu jak chciałbym się mylić!
Andrek - jak zasponsorujesz mi makaire race (a będę startować w Pucharze Świata) to będę pisał tylko według szablonu Zeeko!
![]()
![]()
andrek pisze:i tak się kończą dyskusję z Tobą (zanim się zaczną) wiesz i tyle.
rad nie udzielam bo nie czuję się na poziomie mędrkowania !
andrek pisze:ja bym uczącym się nie radził tego słuchać i pierwsze ślizgi wykonywać przy zupełnym zanurzeniu skrzydła, na krawędzi deski jakby foila nie było pod spodem i to zupełnie bez znaczenia na jakiej marce foila będą stawiać pierwsze kroki.
andrek pisze:to była odpowiedź na "synka" wpis że mało kto na foilu na świecie potrafi pływać.
a to nie wiem jak to liczysz?
BraCuru pisze:a to nie wiem jak prowadzisz sprzedaż Zeeko skoro nie umiesz policzyć ceny modelu o jaki Cię grzecznie proszę i uśmiecham ładnie![]()
![]()
![]()
andrek pisze:konkretnie jaki model?
BraCuru pisze:andrek pisze:konkretnie jaki model?
Jedyny o jakim pisałem.
Poproszę Makaira Race z masztem race 2014.
andrek pisze:wszystko cacy miły Panie ale lekko się Panu zapomniało dodać że maszt Limited Edition ma Pan na myśli![]()
BraCuru pisze:Żeby było jasno - Makaira Zeeko to piękny foil. Marzę o takim. Chciałbym taki posiadać - szczególnie model 2014 z cienkim masztem bo mój Moses VoRace nie nadaje się do wygrywania w zawodach (widzisz nie owijam w bawełnę - i odradzam jego kupna osobom chcącym się ścigać w zawodach!)
andrek pisze: ja bym uczącym się nie radził tego słuchać i pierwsze ślizgi wykonywać przy zupełnym zanurzeniu skrzydła, na krawędzi deski jakby foila nie było pod spodem i to zupełnie bez znaczenia na jakiej marce foila będą stawiać pierwsze kroki.
andrek pisze:i na tym wymianę zdań z mega użytkownikiem forum BraCuru zakończę.
Sonix pisze:Panowie tyle się pisało o spamie między innymi Ty BaraCuru, a razem z Andrkiem spamujesz tu ciekawy wątek. Proponuje zakończyć już tą dyskusję. Takie spory rozwiazujcie na PW. A moderatora proszę o usuniecie zbędnych postów.
Wróć do „Foil, Foilboarding, Hydrofoiling”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości