fantast pisze:może ma ktoś tego edge do potestowania?
"latawce OZONE - testy premierowe: OZONE EDGE 2014 i CHRONO 2014"
viewtopic.php?f=1&t=57898
fantast pisze:może ma ktoś tego edge do potestowania?
pitpuck pisze:Witam jaka wybrać deskę na początek mam 92kg i 190cm miedzy RRD Bliss 2012 137x42 a Zenon Rayo 2012 138 dzięki za podpowiedzi
jedi1 pisze:Zalezy od deski. Teraz jest tendencja do pływania na dłuższych deskach, ale szerokość, sztywnosc i ksztalt maja znaczenie. Najlepiej napisz jak znajdziesz konkretny model. Ja bym celowal w 132-133. .
Ziomek. pisze:jedi1 pisze:Zalezy od deski. Teraz jest tendencja do pływania na dłuższych deskach, ale szerokość, sztywnosc i ksztalt maja znaczenie. Najlepiej napisz jak znajdziesz konkretny model. Ja bym celowal w 132-133. .
Twoja współriderka Aga waży pewnie z 50 - też sceptycznie podchodziła do najmniejszego C L A S H a , którym jest 134
na pierwszej sesji stwierdziła od razu: "TA DESKA MNIE OLŚNIŁA"..po czym od razu ją kupiła..
a jak wiemy wybredna jest na maksa a i umiejętności ma dość nieprzeciętne, pozwalające ocenić sprzęt..
w czwartek wiozę bezpośrednio dwie kolejne sztuki dwóm zawodnikom na FORDa..
są tacy, sam do nich należę, którzy wolą kupić C L A S H a - niż dostać za darmo inne..
więc.. warto w miarę możliwości sprawdzić deskę przed zakupem![]()
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości