Ziomek. pisze:
słabe Boże Ciało?
peace
wręcz przeciwnie oby wiecej takich dni
zeus1410 pisze:Czy parking przed Kaprem jest już płatny ?
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
W Boże ciało kasowali 4 zł za h
Ziomek. pisze:
słabe Boże Ciało?
peace
zeus1410 pisze:Czy parking przed Kaprem jest już płatny ?
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Sayyid_Ahmad pisze:czosnek pisze:SignX pisze:Myslicie,ze Rewa jest za tloczna dzisiaj? Czy zawody juz na dzisiejszy dzien sie zakonczyly?
Jesli pytasz o coś takiego to znaczy ze nie czujesz komfortu plywajac z innymi, co mowi ze twoje umiejętności potrzebują jeszcze dopracowania. Dlatego żeby nie stwarzać klopotu innym wybierz puck albo strone nawietrzna.
Ilosc osob pływających w rewie, których poziom nie pozwala na sprawne mijanie z innymi w tym roku jest przerażający.
Rozumiem , ze osoby poczatkujace (według twojego kom.) Sa w rewie tylko przeszkoda i negujemy je? No tak, rozumiem. Wiecej miejsca dla wymiataczy ks.
Jak nie jestes pewny umiejetnosci WON w strone Pucka lub jedź na polwysep Tam tloku na bank nie ma (patrzac po wczorajszym plywaniu)
Jezeli zle odebralem twoj komentarz to mnie popraw.
Co do Sopotu -> wszedl idealnie po 15 . 2,5 h na 9-ctce
margraba pisze:Obserwując zachowanie niektórych ma się wrażenie, że jedyne co widzą to drogę przed sobą... Nie uważają prawa drogi, tylko lans przed ludźmi na plaży.
Grand Master B pisze:Będzie dzisiaj jakieś pływanie na 1/2?
..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości