don Komorro pisze:w sobisławie masakra na 9m. raz >30 raz za mało żeby przejść 3m fale... nie polecam pływać w butach w takich warunkach![]()
aaaaale na wysokości świbna fala piękna i ogromna jak na taka siłę wiatru!
Rafał1984 pisze:Byłem dziś po 16.00 w Brzeźnie, próbowałem wejść do wody z 12 stką....
Dużo osób na 11 i 12. Niestety nie dałem rady przełamać się aby przejść przez falę, jak na kogoś kto uczył się w Chałupach (po stronie zatoki) takie fale to masakraChyle czoła wszystkim, którzy tam dziś byli i pływali, dla was to pewnie żaden wyczyn. No ja mam nadzieję, kiedyś też tak powiem o sobie
![]()
Poczekam na mniejszą falę i na wodę. Mam nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu....
Ale ekipa tam pływa w porządku. Nie spotkałem się z pogarda dla nowicjusza więc jest ok:)
Pozdrawiam
Farciarz pisze:Rafał1984 wszyscy którzy pływają w takie fajne dni znają cenę nauki jazdy na falach i wydaje mi się że na 100% nie doznasz słów pogardy, a wyciągną do Ciebie pomocną dłoń (ale czasami trzeba pytać). Pozdrawiam i życzę więcej odwagi później jest tylko fajniej!
Rafał1984 pisze:A zdarzyło w innych miejscach spotkać się z odwrotną sytuacją....
kowal2x pisze:Rafał1984 pisze:A zdarzyło w innych miejscach spotkać się z odwrotną sytuacją....
bo tutaj nie ma ani szkółek ani robienia kasy...
na 13 popływane ponad 2h, warunki może nie bajeczne ale i tak było mega
ciechan pisze:To prawda ekipa daje radę tak przy okazji to wielkie dzięki z uratowanie deski na pewno stawie się z flaszką jak się nie mylę do ABC:P a jak nie to będzie dyżurna w aucie i się złapiemy na spocie:)
Swoją drogą to dziś straszna mielona wiatr spadał praktycznie do 0 więc się specjalnie nie przejmuj, że nie dałeś rady się przebić. Sam jak na to patrze teraz jak to możliwe, że 12m dało rade od 0 do 50kts:P( od 11 do 14godz).
http://malemorze.pl/pl/pogoda/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości