Zmiana szmaty

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
hurricane.janko
Deska: 555
Latawiec: Flexifoil

Post05 lut 2015, 22:34

Po 3 latach plywania zegnam sie z moim ionem i zbolem stwierdzam ze nie wiem na co mam sie przesiasc. Mam ambitny plan plywania w tym roku duzo wiecej niz w poprzednich no i progresu. Potrzebuje delty lub open-C ale ion byl idealny pomiedzy zakresem wiatrowym/winda, Rozwazam GT3, nowsze flexifoil i co jeszcze warto brac pod uwage? Bylem strasznie napalony na RPM ale zobaczylem jak to lata i podziekowalem. Acha noi najlepiej zeby byl w rozmiarze 11m bo 12 zawsze sa wolne wszystko mniejsze w srednich wiatrach ma gorsze noszenie.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post06 lut 2015, 09:14

hurricane.janko pisze:.. co jeszcze warto brac pod uwage? Bylem strasznie napalony na RPM ale zobaczylem jak to lata i podziekowalem. .

..ja też popływałem ostatnio na nowym RPMie - i przypomniałem sobie znów, że W OGÓLE nie kumam , co ludzie widzą w tym modelu :hand:

jeśli szukasz latawca all round z długim noszeniem, mogę polecić TS'a :idea:
na treningach RedBull KOTA naoglądałem się lotów stratosferycznych na tym modelu, który tu jest bardzo popularny..

peace

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post06 lut 2015, 09:16

Ziomek. pisze:
hurricane.janko pisze:.. co jeszcze warto brac pod uwage? Bylem strasznie napalony na RPM ale zobaczylem jak to lata i podziekowalem. .

..ja też popływałem ostatnio na nowym RPMie - i przypomniałem sobie znów, że W OGÓLE nie kumam , co ludzie widzą w tym modelu :hand:

jeśli szukasz latawca all round z długim noszeniem, mogę polecić TS'a :idea:
na treningach RedBull KOTA naoglądałem się lotów stratosferycznych na tym modelu, który tu jest bardzo popularny..

peace

TS faktycznie genialnie nosi, przynajmniej ten ostatni co miałem w rękach czyli 2013.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post06 lut 2015, 09:26

jedi1 pisze:
TS faktycznie genialnie nosi, przynajmniej ten ostatni co miałem w rękach czyli 2013.

ja myślałem, że nosi tylko bardzo dobrze
ale TO - CO zobaczyłem w Cape Town, na treningach prosów na tych latawcach ZMIAŻDŻYŁO mój światopogląd :shock:

peace

Awatar użytkownika
dutus
Deska: Nobile 666
Latawiec: F-one bandit, North Vegas

Post10 lut 2015, 14:52

Polecam F-one BANDIT ja osobiście pływam na Bandit 3 i jestem bardzo zadowolony.

Wróć do „Recenzje & Opinie”