aż zazdroszczę

wiechu pisze:Ja troche poplywalem na dradze, ale za duzo to tego wiatru nie bylo...
feel pisze:Na Augustynie po 12 raczej na bardzo duże kajty, choć byli i tacy co zeszli na 10m
jacamakajta pisze:Na 10m![]()
to musieli być jacyś proriderzy
boldek pisze:Hej, planuję pływanie w środę lub czwartek. W środę z rana ma powiać trochę zachodu więc półwysep jak najbardziej ok, a w czwartek północny-wschód i pewnie uderzę do Pucka lub ewentualnie na łąkach we Władku, ale tam będzie totalnie side i znając życie będzie nierówno. Jak coś pisz na PW.
Pozdr
Wysłane z LG G2 mini za pomocą Tapatalk 2
Kojarzę Osłonino, choć przyznam się, że tam jeszcze nie pływałemRhall pisze:Boldek, przy płn-wsch. bardzo przyjemnie się lata w Osłoninie. Parkujesz, przy brzegu i na wodę
Dogram dziś kumpli i dam znać co i jak. Ja mieszkam w Swarzewie, możemy też w czwartek spróbować u mnie, ale mam obawy, że będzie tak samo nierówno jak na łąkach we Władku.derhase pisze:Boldek to gdzie sie ustawiamy i o ktorej godzinie(dla mnie czym wczesniej tym lepiej) pisze na ogolnym bo jak ktos bedzie chcial do Nas dolaczyc to bedzie mial namiarObecnie siedze w Juracie a ty ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości