Prezentacja, spotkanie odbędzie się już w ten czwartek 30 kwietnia w Tawernie na Chałupy 3 o godzinie 1900.
Niestety nie będzie mnie a bardzo chciałbym wziąć udział w tym, jestem przekonany, istotnym spotkaniu.
Spodziewam się tam sporo interesujących ludzi i paru atrakcji.
Szefo komisji szkolenia Igor Czernik pisze:
W Programie:
19:00 Powitanie
19:15 Przedstawienie obecnych działań PZKite - Maciek Boszko
19:30 Prezentacja Karty kiteboardera - Mariusz Czapliński
19:30 Program szkolenia dla szkół i instruktorów - Igor Czernik / Dorian Krzystanek
19:45 Party dla uczestników- ( „Beczka piwa”, poczęstunek)
Ponadto dla wszystkich przybyłych zostaną rozdane materiały reklamowe i promocyjne takie jak:
koszulki instruktorskie typu „WEST” , koszulki dla kursantów, będziemy również przyjmować indywidualne zamówienia od szkół na materiały reklamowe i dydaktyczne.
Niespodzianką będzie wręczenie specjalnego multimedialnego narzędzia do pracy z kartą kiteboardera.
Przygotowaliśmy również program promocyjny dla przyszłych instruktorów PZKite ułatwiający skorzystanie z kursu unifikacyjnego oraz kursu instruktorskiego.
Szczególnie zapraszamy wszystkich chętnych w tym instruktorów oraz szkoły które jeszcze nie współpracują z naszym środowiskiem.
Mamy nadzieję że uda się nam zapoczątkować nową formułę spotkań, a rozpoczęcie sezonu w tak licznym gronie stanie się nową tradycją.
Bardzo proszę o punktualne przybycie,do zobaczenia.
Wstępna informacja o KB na plakacie:

PS. Jak ta nasza Karola pięknie wygląda!!!!
Znam trochę więcej szczegółów oferty KB.
Myślę, że to dobrze przygotowany produkt, najlepszy w Polsce i spotka się z dobrym przyjęciem wśród braci kajtowej.
Kto się wybiera?
Proszę wrzućcie tutaj informacje jak wyglądało spotkanie i co tam się więcej dowiedzieliście. jak działa to "narzędzenie" do pracy z KB?