Fasolix pisze:Ciekaw jestem czy poza wzornictwem coś się zmieni, bo jest straszna lipa
boldek pisze:Fasolix pisze:Ciekaw jestem czy poza wzornictwem coś się zmieni, bo jest straszna lipa
Taka straszna lipa, że jak wczoraj pływałeś ze mną na Kaprze, to naliczyłem 5 SuDwów, 2 Klasze, 1 Nobila i 1 AiraszaA ja myślałem że to wiatr był do kitu, a nie dechy
boldek pisze:Fasolix pisze:Ciekaw jestem czy poza wzornictwem coś się zmieni, bo jest straszna lipa
Taka straszna lipa, że jak wczoraj pływałeś ze mną na Kaprze, to naliczyłem 5 SuDwów, 2 Klasze, 1 Nobila i 1 AiraszaA ja myślałem że to wiatr był do kitu, a nie dechy
Fasolix pisze:Ok podniosę tą rękawice.
Ja naliczyłem 3 suki włącznie z twoją, dwóm pozostałym udostępniłem mojego prywatnego Klasza.
Po krótkim pływaniu ich ocena nie była dla mnie zaskoczeniem!
Jak to czytają mogą potwierdzić, zapraszam: Świdwin i przyszły radiolog do dzieła![]()
W między czasie pływałem na ich Sukach, po kilku skokach przypomniałem sobie ze mam kolanawolałem poczekać na brzegu na zwrot mojej własności
![]()
Nawet król szyderców "Krzysiu" wolał RRD truciznę niż Su a to już niepokojące z racji opinii o RRD![]()
Pozdrawiam Rafale do zobaczenia na wodzie
boldek pisze:To co widzę teraz jest po prostu ładne
Fasolix pisze:Ja naliczyłem 3 suki włącznie z twoją, dwóm pozostałym udostępniłem mojego prywatnego Klasza.
Po krótkim pływaniu ich ocena nie była dla mnie zaskoczeniem!
W między czasie pływałem na ich Sukach, po kilku skokach przypomniałem sobie ze mam kolanawolałem poczekać na brzegu na zwrot mojej własności
![]()
Rhall pisze:...przeważały dechy su-2 i latawce cabrinha, czyżby jakieś promo było na te sprzęty?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości