Siema wszystkim !:) Przeczytałem sobie wątek i z tego co widzę opinie są różne. Szczególnie Ziomek bardzo ciśniesz i zgadzam się z Tobą, że powinienem pływać w butach i jak widzisz pływa mi się znacznie lepiej. Dzięki, bo w sumie Ty najbardziej mnie naciskałeś na wiązania

Co do łamania desek to moim zdaniem nie ma blatu którego, nie da się złamać. Złamałem w zyciu koło 10 desek w tym np. jakieś nobilki t5, 666 i inne. Na ten moment jestem mega zadowolony z Carbonu z bucikami, przepływałem może z 20 godzin i z sesji na sesje jest coraz lepiej. Wcześniej pływałem na Pro Riderze New School w klapkach i mam wrażenie, że przy wybiciu zachowują się podobnie aczkolwiek lądowania w tym momencie są dużo przyjemniejsze. To pewnie też kwestia butów. Mega dobry pop no i przede wszystkim waga

:) prawie jej nie czuć. Tak na prawdę jeszcze zanim zacząłem współprace z Su2 to pływałem na Protonie 135 chyba w Egipcie 2013 i zrobiłem tam pierwsze moby i bj a takie momenty pamięta się najbardziej więc jak usłyszałem, że jest taka opcja to z miłą chęcią wróciłem na ten blat. Cieszę się, że moge promować dobry polski brend, który jak widać z roku na rok się rozwija.
A tutaj krótka sesyjka na offshorze kilka dni temu na Carbonie&ManiaCu 14m

Pozdro!Aloha.
https://www.youtube.com/watch?v=cUFUZr3 ... e=youtu.be