Nie wiem czy jutro nie obskocze tego miejsca

gredy pisze:https://www.google.pl/maps/@51.5600548,21.8277232,3a,75y,334.35h,81.79t/data=!3m6!1e1!3m4!1sBgbbDR-ezWEkq9a8UB56tQ!2e0!7i13312!8i6656
Nie wiem czy jutro nie obskocze tego miejscaKtoś się pisze ?? Tylko niech kierunek troszeczkę się odkręci
gredy pisze:Odkrylem kajtowy raj na LubelszczyznieDzisiaj na Wisle ,podczas plywania,bylem nonstop w extazie
plywalo nas trzech ,dwa ws-y I ja. Niestety nie mialem endemondo ,ale w póltorej godziny naplywalem sie co nie miara
![]()
Gdyby wiatr byl równiejszy ,porównal bym do MewiejKoledzy od ws ,mówili ze wiatr byl do D i zazwyczaj równiej jest . Plywalem miedzy wyspami I za drugà wyspà ,flatu jest pewnie okolo kilometra I w 90% jest grunt. Jak dlugo tak bedzie ,nie wiem ,do czasu az podniesie sie stan wody. Teraz jest rewelka
gredy pisze:Odkrylem kajtowy raj na LubelszczyznieDzisiaj na Wisle ,podczas plywania,bylem nonstop w extazie
plywalo nas trzech ,dwa ws-y I ja. Niestety nie mialem endemondo ,ale w póltorej godziny naplywalem sie co nie miara
![]()
Gdyby wiatr byl równiejszy ,porównal bym do MewiejKoledzy od ws ,mówili ze wiatr byl do D i zazwyczaj równiej jest . Plywalem miedzy wyspami I za drugà wyspà ,flatu jest pewnie okolo kilometra I w 90% jest grunt. Jak dlugo tak bedzie ,nie wiem ,do czasu az podniesie sie stan wody. Teraz jest rewelka
nindza pisze:Po waszym tripie na Hel pojawił się post wszywki alkoholowe?? To po rudej??
zojsan pisze:gredy pisze:Odkrylem kajtowy raj na LubelszczyznieDzisiaj na Wisle ,podczas plywania,bylem nonstop w extazie
![]()
e no to nieźle...![]()
ja lubię flacik![]()
kiedy powtórka?sas![]()
jakie kierunki?
jakieś niebezpieczeństwa?
...minusy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości