Smokie pisze:Super super ale grafik to się chyba zatrzymał na etapie Commodore
Crazy Horse pisze:No to ja bym może się sprawdził z tą całą nową gwardią młodych wilków, jeśli tylko nic nie skoliduje z terminem![]()
![]()
Crazy Horse pisze:No to ja bym może się sprawdził z tą całą nową gwardią młodych wilków, jeśli tylko nic nie skoliduje z terminem![]()
![]()
mary.dk pisze:Smokie pisze:andrek pisze:dajesz swoją grafę![]()
to nie są tanie rzeczy
Zrob to w imie lepszego jutra
Pozdro...
kfiecien pisze:to nie był żart pisałem to 12.05 więc prognoza była, ale w tym tygodniu to faktycznie tylko ćwiczenia teoretyczne
donaj pisze:kfiecien pisze:to nie był żart pisałem to 12.05 więc prognoza była, ale w tym tygodniu to faktycznie tylko ćwiczenia teoretyczne
Tak widzialem twoja date, poprostu od konca kwietnia kompletnie nic nie wieje. Pomorskie.
jacamakajta pisze:Pn maja 30, 2016 13:05
Wczoraj Lubiatowo na 9m wiało, więc jak ktoś ma ciśnienie to warto się przewietrzyć i na zachód się pofatygować, zamiast się kisić na półwyspie. Wygląda, że dziś podobnie
boldek pisze:donaj pisze:kfiecien pisze:to nie był żart pisałem to 12.05 więc prognoza była, ale w tym tygodniu to faktycznie tylko ćwiczenia teoretyczne
Tak widzialem twoja date, poprostu od konca kwietnia kompletnie nic nie wieje. Pomorskie.
To ponizej to chyba notatka z Pomorskiegojacamakajta pisze:Pn maja 30, 2016 13:05
Wczoraj Lubiatowo na 9m wiało, więc jak ktoś ma ciśnienie to warto się przewietrzyć i na zachód się pofatygować, zamiast się kisić na półwyspie. Wygląda, że dziś podobnie
szym pisze:Wczoraj wiało w Rewie i to całkiem przywoicieprognoza nie zawsze sie sprawdza
Wróć do „Zawody, Imprezy & Wydarzenia”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości