admin pisze:Zupełnie nie rozumiem dlaczego niby moje wyjaśnienia miały kogoś zagotować. Napisałem wprost jak jest, jeśli firma X straszy mnie prawnikami, rozprawami, sądami i tym podobnymi przyjemnościami, a w dodatku codziennie przez tydzień muszę się z nią użerać wymianą niezbyt przyjemnych maili to chyba de facto ja tu najwięcej zrobiłem w tej sprawie. To firma X zgarnęła kasę, więc po co pisać bzdury, że kryję Pana S. podczas gdy Wenzla znam tak samo długo jak nie dłużej. Przekręćcie do Wenzla i zapytajcie, nie sądzę żeby miał do mnie pretensje. Tworzycie teorie spiskowe i tyle... Tak jak pisałem skoro wszyscy tak dbają o innych to czemu nie share'owali tego na swoich wallach?
onzo pisze:Szanowni Państwo,
Jak chcecie sobie tworzyć teorie spiskowe to zapraszam - jest kilka komisji sejmowych, do których w tej czy następnej kadencji można się zgłosić. Narzekacie, że z forum usuwane są wątki przepychanki między dystrybutowami? Bo to nie jest miejsce na takie dyskusje - tematy firmowe załatwia się indywidualnie. Czy chcielibyście, żeby na forum o telefonach, firma Orange pisała na co się umawiała z Plusem i za co im nie zapłacili, a na forum motoryzacyjnym firma Toyota oskarżała Dacię o niedostarczenie zamawianych silników, nadal twierdząc, że ich samochody są w całości składane w Japonii? To przecież jest idiotyzm i najbardziej brudny marketing z możliwych.
Tak jak Pablo napisał - akurat całe zainteresowane towarzystwo zna się bardzo dobrze, więc rzeczywiście trudno żeby faworyzować kogoś bardziej. A pisanie, że straszenie sądami na forum nie działa jest bzdurą - ile czasu straciliście w swoim życiu na rozprawy? Wiecie ile to potrafi się ciągnąć? W tym przypadku Pablo pewnie by się wybronił, ale wiecie ile razy musiałby się pojawiać na przesłuchaniach, rozprawach żeby wytłumaczyć, że nie jest stroną sporu?
I na koniec - jakie to forum by nie było - jakoś nie ma chętnych żeby to dobrze pociągnąć w sposób obiektywny, bez faworyzowania własnych idei. Równie dobrze Pablo, jako właściciel domeny mógłby to wszystko zamknąć, bo i tak większość przerzuciła się dawno na inne formy kontaktu. Tak więc zastanówcie się dobrze na czym wam zależy. Gdyby ta domena była moja i robiłbym to pro-bono to po prostu bym to wyrzucił albo sprzedał za niezłą sumkę - ostatecznie jest kilka marek na rynku, które chętnie by wykupiły tę domenę...
color1 pisze:dawno mnie tu nie było, ale widzę że od czasu chyba największego wałka na forum z udziałem pluto, nic się nie zmieniło i sprawy nadal zamiatane są pod dywan.
prawie każdy wątek krytyczny dla jakiejś bardziej znanej szkółki też dziwnym trafem nagle się ulatnia i śladu po nim nie ma, chociaż właściciel z premedytacją kantuje klienta po kieszeni.
pablo: jedyna rada, zamknij dział biznes, nie będzie okazji do podobnych wałków to i nie będzie okazji do potencjalnie zniesławiających wpisów - zrobisz to w imię zachowania obiektywności forum ?
wenzel pisze:czytam wypowiedź Onzo i oczy wychodzą z orbityCiekawy jestem jak by Ciebie to dotyczyło ( mogę Ci sprzedać dług )
przesłanie wątku :
- ostrzec innych aby nie popełnili takiego będą jak ja
- chcę odzyskać własną kasę
color1 pisze:dawno mnie tu nie było, ale widzę że od czasu chyba największego wałka na forum z udziałem pluto, nic się nie zmieniło i sprawy nadal zamiatane są pod dywan.
Crazy Horse pisze:W giełdzie było nawet dłuższy czas "spokojniej" ale widzę teraz "jakiś wysłannik od Admina delikatnie spamuje"
prawie każdy wątek krytyczny dla jakiejś bardziej znanej szkółki też dziwnym trafem nagle się ulatnia i śladu po nim nie ma, chociaż właściciel z premedytacją kantuje klienta po kieszeni.
pablo: jedyna rada, zamknij dział biznes, nie będzie okazji do podobnych wałków to i nie będzie okazji do potencjalnie zniesławiających wpisów - zrobisz to w imię zachowania obiektywności forum ?
robertdr pisze:color1 pisze:dawno mnie tu nie było, ale widzę że od czasu chyba największego wałka na forum z udziałem pluto, nic się nie zmieniło i sprawy nadal zamiatane są pod dywan.
Color kolego jak tam Twoja sprawa?
pozd...Ro
color1 pisze:pablo, akurat nie o wątek pluto mi chodzi, bo on istnieje nadal, tylko o wątek w którym recenzowałem pewne biuro podróży (i skandaliczne praktyki jego właściciela)
admin pisze:robertdr pisze:color1 pisze:dawno mnie tu nie było, ale widzę że od czasu chyba największego wałka na forum z udziałem pluto, nic się nie zmieniło i sprawy nadal zamiatane są pod dywan.
Color kolego jak tam Twoja sprawa?
pozd...Ro//Admin
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości