MWILCZ pisze:EKIPA z Iławy w PEEEEEEEEŁNYM składzie melduje ( 5 sztuk) się jutro o 9 na Dradze.
HAWAJE........
Można się Panowie dołączyć ?

Bede jechał z Gdańska z kolega gdzieś między 8-9 wiec mogę kogoś zabrać jeszcze

MWILCZ pisze:EKIPA z Iławy w PEEEEEEEEŁNYM składzie melduje ( 5 sztuk) się jutro o 9 na Dradze.
HAWAJE........
Sayyid_Ahmad pisze:Bede jechał z Gdańska z kolega gdzieś między 8-9 wiec mogę kogoś zabrać jeszcze
HAWAJE........
boldek pisze:Sayyid_Ahmad pisze:Bede jechał z Gdańska z kolega gdzieś między 8-9 wiec mogę kogoś zabrać jeszcze
Tomek - a do której planujesz być? Bo może bym się z Tobą zabrał ze Swarzewa
Sayyid_Ahmad pisze:Dopóki Boldas nie zmarzniemy![]()
A tak na poważnie to myśle ze jakieś 2/3 h
Będzie to moje pierwsze pływanie w tym roku na 1/2 wyspie i nie wiem ile dam radę.
Ale śmiało, mogę zgarnąć Ciebie.
795-602-271
boldek pisze:Sayyid_Ahmad pisze:Dopóki Boldas nie zmarzniemy![]()
Będzie to moje pierwsze pływanie w tym roku na 1/2 wyspie i nie wiem ile dam radę.
795-602-271
Idealnie! Mam czas tak do 12-13. Będę jeszcze rano dzwonił i Ci potwierdzę podwózkę. Do uzdrzeni!
Sayyid_Ahmad pisze:MWILCZ pisze:EKIPA z Iławy w PEEEEEEEEŁNYM składzie melduje ( 5 sztuk) się jutro o 9 na Dradze.
HAWAJE........
Można się Panowie dołączyć ?![]()
![]()
Bede jechał z Gdańska z kolega gdzieś między 8-9 wiec mogę kogoś zabrać jeszcze
boldek pisze:Sayyid_Ahmad pisze:Bede jechał z Gdańska z kolega gdzieś między 8-9 wiec mogę kogoś zabrać jeszcze
Tomek - a do której planujesz być? Bo może bym się z Tobą zabrał ze SwarzewaMWILCZ pisze:EKIPA z Iławy w PEEEEEEEEŁNYM składzie melduje ( 5 sztuk) się jutro o 9 na Dradze.
HAWAJE........
Mariusz - a może Maszo? Czy Draga już potwierdzona na 100%? Kurcze nie lubię tej płytkiej wody na Dradze...
boldek pisze:Sayyid_Ahmad pisze:Dopóki Boldas nie zmarzniemy![]()
795-602-271
Idealnie! Mam czas tak do 12-13. Będę jeszcze rano dzwonił i Ci potwierdzę podwózkę. Do uzdrzeni!
MWILCZ pisze:Jeszcze jedno pytanko
wiesz czy Krzychu wrócił????
MWILCZ pisze:boldek pisze:Sayyid_Ahmad pisze:Dopóki Boldas nie zmarzniemy![]()
795-602-271
Jeszcze jedno pytanko
wiesz czy Krzychu wrócił????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości