Co tu dużo pisać ... baza mistrz, ekipa mistrz, pogoda i wiatr też mistrz !!!
Księciu testuje na mnie swoje metody szkoleniowe na PRO campy freestylowe i powiem, że bym sie po sobie nie spodziewał takich postępów
Karolinka też sakramencko motywuje do pracy swoimi hp !!! i innymi mega gadżetami... innymi słowy Młoda rządzi!!!
Merfi właśnie kończy budować największu slider w Egipcie ( i nad całym Red Sea ) ... oczywiście mini sliderek na pierwsze ślizgi tez powstaje przy okazji.
Martinez z Fatty'm wkręcają przeokrutne akcje w swoją kamerkę więc na pewno będzie warto zobaczyć cały stuff w TV.
Z dodatkowych atrakcji .. to mamy tu tylko jakieś go-carty, wycieczki na wyspy, rejsy po lagunach, full moon party, bongo-bongo, russian czikitas, fotosesje, land buggies!!!, kursik IKO z zajefajnym ziomem Nilem (jakoś egipsko brzmiące imie) ... btw - nawet sobie zrobiłem ten kursik i powiem, że z takim gościem jak Nill to naprawde warto - szacuneczek!!! ... niezłą bekę sobie z Księciem w tej "szkole ajko" mamy. Tak więc jak widać nic specjalnego się tu nie dzieje ... ot normalne życie na kawałku pustyni zwanym RSZ

:):):)
I tak na koniec od siebie dodam, że po 7 miesiącach spędzonych w najrozmaitszych górach all the time na śniegu to takie 3 tygodniowe wakacje w RSZ to najzajemistrzowska spraffka jaka mogła mi sie przytrafić ... nie jakaś tam pedaliada w hotelu ... life on the desert roxxx ... i roxy też
Pełen respect dla całej ekipy Red Sea Zone - ja niby narciarz i jakiś tam freeskier co mu tylko śnieg w głowie, ale klimat tu taki, że czuje się jak w domu

... a nawet lepiej
... tak sie tu rozpisałem, a trzeba sliderek na jutrzejsza sesyjke robić ... więc high five i elo ... more info and photo soon
LeSKI / .::ski2die::.