Red. pisze:
4 wezly???
i to w porywach ........latawiec utrzymywal sie w powietrzu dzieki mojej ponadprzecietnej technice

Red. pisze:
4 wezly???
Leeloo pisze: (oczywiście jeśli nie przyczepimy się do datali typu system one-pump czy inne umilacze)
Leeloo pisze:W sobotę miałam przyjemność przepłynięcia się na Instinct 11. Wrażenia ogólne bardzo dobre: kajtek szybki, lekki, łatwy i przyjemny z zaskakującą windą. Przez pierwsze minuty jakoś tak troche dziwnie mi się płynęło, ale to zapewne przez siłe przyzwyczajenia do C-shape'ów. Po kilkunastu minutach zgraliśmy się i płynęło nam się bardzo miło pomimo szkwalistej pogody. Jedyna rzecz, jaka mnie nieco zaniepokoiła to to, że po sesyjce odczuwałam pewne zmęczenie rąk co wskazywałoby na większe siły na barze niż w przypadku moich tradycyjnych kiciusi. Bardzo podoba mi się brak bloczków i innych skomplikowanych systemów. Ogólne wrażenie bardzo dobre, widocznych wad czy mankamentów brak. (oczywiście jeśli nie przyczepimy się do datali typu system one-pump czy inne umilacze)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości