Michu. pisze:Zobaczę jak sytuacja z plaży wygląda ale myślę, że przesadzasz. Zrobienie akcji resque na zafalowanym zbiorniku to nie jest jakiś wielki wyczyn. Mam już kilka za sobą i oczywiście powrót do brzegu jest męczący ale nie widzę powodu do paniki.
Michu. pisze:Zobaczę jak sytuacja z plaży wygląda ale myślę, że przesadzasz. Zrobienie akcji resque na zafalowanym zbiorniku to nie jest jakiś wielki wyczyn. Mam już kilka za sobą i oczywiście powrót do brzegu jest męczący ale nie widzę powodu do paniki.
sebro pisze:tenkolorowy pisze:potwierdzam, na 12 wczoraj wszedłem, fajny wiatr momentami, kilka halsow sie udało, po czym stawał wiatr tak, że latawiec spadał do wodymega dziury, nie dało się popływać blisko brzegu, a na dalsze halsy jeszcze zbyt mało doświadczenia
![]()
Odrobina wyobraźni nie zaboli.
Pomyśl sobie co zrobisz z latawcem w wodzie (lub w powietrzu, w sumie bez znaczenia) jak Cię zwieje przy tym kierunku na tor wodny i wejście do portu.
Zwijanie się na wodzie w takich warunkach (silny wiatr + zafalowanie) sprawia kłopot nawet bardzo zaawansowanym. A Tobie![]()
![]()
![]()
Nawet jak nic po Tobie nie przepłynie i dopłyniesz do falochronu to co wtedyWdrapiesz się z wody na 2-3 metrowy mur
tenkolorowy pisze:sebro pisze:tenkolorowy pisze:potwierdzam, na 12 wczoraj wszedłem, fajny wiatr momentami, kilka halsow sie udało, po czym stawał wiatr tak, że latawiec spadał do wodymega dziury, nie dało się popływać blisko brzegu, a na dalsze halsy jeszcze zbyt mało doświadczenia
![]()
Odrobina wyobraźni nie zaboli.
Pomyśl sobie co zrobisz z latawcem w wodzie (lub w powietrzu, w sumie bez znaczenia) jak Cię zwieje przy tym kierunku na tor wodny i wejście do portu.
Zwijanie się na wodzie w takich warunkach (silny wiatr + zafalowanie) sprawia kłopot nawet bardzo zaawansowanym. A Tobie![]()
![]()
![]()
Nawet jak nic po Tobie nie przepłynie i dopłyniesz do falochronu to co wtedyWdrapiesz się z wody na 2-3 metrowy mur
dziękuję bardzo za troskę i cenne radycenie sobie swoje zdrowie i zachowałem dużą odległość od falochronu na wypadek gdyby coś poszło 'nie tak', pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości